17
                                                                  Assalamualaikum


Happy sunday korang.ingat nak letak Mini gathering Blogger Johor, tapi disebabkan tak semua blogger orang JB, salah satunya  Bro Framestone la kan..so terpaksalah tukar tajuk entry ni.
Setelah sekian lama kitorang blogger jb ni, nak buat gathering , akhirnya Dataran Johor bahru menyaksikan pertemuan kami dan disertai guest dari KL nun sana, Bro Framéstone.

Perancangan yang cukup singkat, akhrinya kami bertemu di Steamboat Dataran Johor Bahru.
Memang seronok berkumpul ramai ramai ni kan.banyak cerita yang dikongsikan oleh kami.memang rasa happening sangat.Malam tu blogger yang terlibat adalah Aku, Mialiana, Mamaniza, Mar mansor dan juga guest kitorang malam tu Bro Framestone.
Inilah kali pertama kami bertentang mata, kecuali mamaniza.Dah banyak kali juga jumpa dia..
Bila berjumpa macam ni, rasa tak kekok nak bercerita itu ini.Dah macam lama kenal pulak.

Masa ni mar belum sampai lagi..sebahagian kecil blogger-blogger JB..of courselah korang kenalkan semua tu.Yang tak kenal tu antara husband2 blogger ye.
Mama & papa blogger

Sempat lagi bergambar sebelum balik.aku adalah diantara orang yang terawal balik malam tu.yelah, bawa awfiyah, risau di terlalu kepenatan kan.

So berakhirlah Mini Gathering kitorang malam tu.

Segmen pencarian bloglist dah pun tamat semalam..terima
kasih yang sudi join.
Senarai peserta akan di update secepat mungkin..

Post a Comment

  1. wah best la....bukan men lentok mama niza tu ekeke

    ReplyDelete
  2. tak ready untuk gathering tu..bila jumpa otai2 rasa kaku..oh malunyer..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya dapat jumpa sesama blogger.

    ReplyDelete
  4. Moment indah tu bestnya dpt jumpa blogger otai2

    ReplyDelete
  5. haha... pic terlentok pulak tu.. kikiki.. apapun, semua best! semua macam dah lama kenal.... semoga kita semua bersatu hati!

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dapat bergathering macam ni sesekali kan? Nak2 yang duduk jauh tu.. Dapat jumpa sesekali macam ni memang seronok.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  7. hihihi.... best kan.. next time boleh buat lagi...

    ReplyDelete
  8. seronoknyaa jumpa gang bloggers:)

    ReplyDelete
  9. Bestnyaa.. Ada x blogger perak nak buat mini gathering.. Hehe

    ReplyDelete
  10. Waaa..meriahnya.. Kalau free..dan sihat walafiat..mau gak join. Hihi

    ReplyDelete
  11. seronoknya berjumpa buat mini gath macam ni :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top