Miracle of Wisdom( 1)

Friday, October 31, 2014

                                                        Assalamualaikum

Bermula hari ni, aku akan terbit entry Miracle of Wisdom semula bertujuan untuk memberikan semangat untuk diri sendiri dan rakan yang datang menyingah di blog ini.



Dala kehidupan ni kita tak boleh lari dari kekecewaan, tapi kita ada Allah swt untuk kita mengadu dan memberikan kita ketenangan.

Apa pun kita harus tetap bersyukur..

You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. Salam jumaat..setuju sgt dgn qoute di atas :)

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat ya...

    Tiada satu kehidupan dalam dunia ni yang tak diduga kerana Allah sayangkan kita semua..

    ReplyDelete
  3. Nice quotes..thanks for sharing dear

    ReplyDelete
  4. tusebab dalam hidup kena mencari jugak ALLAH tu "siapa" supaya kita lebih tawaduk dalam meminta... sha pun terkapai2 lagi...

    semoga kak ida sayang, diberkati :)

    ReplyDelete
  5. Betul3..saya pun tengah mencari miracle of wisdom ni :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"