26
Assalamualaikum




Di zaman sekarang ini Peniaga online bagaikan cendawan yang tumbuh..Terlalu ramai yang memulakan perniagaan secara Online.Mungkin lagi senang dan tidak memerlukan modal yang besar untuk memulakan perniagaan.

berniaga di facebook
Tetapi,berniaga Online ini perlu mempunyai strategi untuk menarik pelanggan membeli barangan yang dijual.Berniaga di Facebook adalah satu fenomena terkini yang semakin ramai yang menggunakannya.Namun,untuk berjaya melakukannya pasti ada caranya.

Kepada mereka yang sudah berniaga mahupun ingin mula untuk berniaga online bolehla mencuba untuk mendapatkan pakej panduan "Mudahnya Berniaga di Facebook"iaitu siri video yang 100% dihasilkan sendiri oleh Zulfadzli dan berdasarkan pengalaman beliau berniaga melalui facebook.

facebook


Melalui Video ini anda akan pelajari dari ZERO sehingga mempunyai sebuah facebook page untuk jualan produk anda.Sudah pasti anda mahu belajar cara menjual yang berkesan.Jangan risau kerana di dalam video ini disertakan juga satu pendedahan bagaimana menulis ayat jualan yang efektif untuk anda gunakan di facebook page anda.

Apakah yang terdapat di dalam video ini

Mudahnya Berniaga di Facebook





Satu Testimonial yang boleh menjadi sumber semangat anda untuk mendapatkan video ini 
TESTIMONI: “Video Mudahnya Berniaga di Facebook merupakan ilmu yang dinanti-nantikan oleh usahawan online ‘newbie’ seperti saya. Sebagai newbie, saya mengambil masa yang lama untuk memahami selok belok strategi dan teknik berbisnes di Facebook. Dengan adanya video ini, saya belajar asas bisnes di facebook langkah demi langkah dan ia dapat juga diaplikasi di medium lain seperti website. Banyak strategi dan trick yang simple tapi superb dikongsikan dalam 15 video ini. Sebelum anda “melebur” lebih banyak duit dalam bisnes, saya sarankan untuk kuasai ilmu asas yang simple dan superb ini dulu.”
Ros Atiqah Fatin, Pemilik Perniagaan Rafa Legacy

Untuk mendapatkan CD ini dengan harga yang sangat murah,Sila terus ke Link ini :-
                                                  Mudahnya Berniaga di Facebook





Post a Comment

  1. Jdi fenomena brniaga secara online ni

    ReplyDelete
  2. Betul tu, FB memudahkan untuk berniaga :)

    TQ

    ReplyDelete
  3. bagus perkongsian ini, terutamanya untuk peniaga online diFB..semoga membantu mereka yang ingin timba ilmu berniaga di FB:)

    ReplyDelete
  4. Thanks dear atas perkongsian ini

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni dh mcm trend berniaga kt fb kan Sis .

    ReplyDelete
  6. perkongsian yg sangat bermanfaat..

    ReplyDelete
  7. Semakin meriah dunia business online
    Apa lagi ada tutorial begini banyak membantu pada yg baru nak mengorak langkah.

    ReplyDelete
  8. mudah dan yang paling penting kene rajin update..

    ReplyDelete
  9. saya pun pernah iklan kan produk di facebook.2,3 kali promote dah ramia yang beli..seronok..:)

    ReplyDelete
  10. ramai yang online FB sekarang..tu yang meriah jadinya kan??

    ReplyDelete
  11. wah complete koleksi cara berniaga kat fb. kat fb mudah org nak pm. bisnes pun blh maju

    ReplyDelete
  12. Sekarang berniaga secara online ini kat FB ni memang mudah dan paling mendapat tempat di hati para peniaga...perkongsian yang menarik ni sis...

    ReplyDelete
  13. skrang ni berniaga online pun kena ada strategi yang mantappp. hehe

    ReplyDelete
  14. oh nice. thanks for sharing kak :)

    ReplyDelete
  15. Memang ramai dah yang meniaga di FB..

    ReplyDelete
  16. Ada rezeki & dgn berkat usaha mana pun boleh hehee.. Fb mmg salah satu medium yg mudah utk buat duit klu kena cara kan...

    ReplyDelete
  17. walaupun mudah tapi kena ade skills untuk berjaya dalam perniagaan kan

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah.. bole menambah income dan memudahkan mereka yang tak dapat meninggalkan rumah untuk mencari rezeki

    ReplyDelete
  19. Nice sharing... Mmg facebook medan cari rezeki juga..

    ReplyDelete
  20. Memang mudah berniaga di Facebook sekarang ni

    ReplyDelete
  21. nak berniaga kena ada strategi dan tahan mental dab fizikal.. hehe.. br la boleh berjaya.. yg penting jgn ada perasaan hasad dengki.. :)

    ReplyDelete
  22. Mudah dan tak mudah sebenarnya..:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top