16

Assalamualaikum

Entry ni dah berkepuk nak update.Cerita hari sabtu lepas, baru sibuk dok cerita hari ni.Bawa Nur Awfiyah pi kenduri kahwin officemate.

Masa mula mula memang elok je angin dak fiyah ni, tapi bila start kompang, dia dah mula tunjuk perangai.Ummi nak tunggu berfoto sakan dengan pengantin pun tak boleh.

Dahlah hidangan semua enak enak belaka, last last separuh je ummi dapat suap ke mulut.Masa tu nenek tolong pegang Nur Awfiyah, sebelum tu kasi nenek dan babah makan dulu, ummi makan kemudian.

Last last bila turn ummi makan dia dah mula buat perangai.Terus ummi basuh tangan dan amik dia..isk..isk..budak ni.

Sempat lagi berselfie walaupun dah mula nak menangi, tqpi bila nampak babah keluarkan handphone, pastu panggil dia.senyaplah pulak kan




Selamat pengantin baru auntie cidot and uncle bob, moga kekal bahagia hingga ke jannah.sorry, pinjam gambar ye.

Bila mood nur awfiyah tak elok, cepat cepat got to go tiba tiba.Lepas tu terus balik kota tinggi .

Itulah cerita hari sabtu lepas..esok update lagi, ummi fiyah nak update mata pulak ni ..ahaks..

Post a Comment

  1. Wah...kecik2 dah kenal kamera...bole la geng umie nnt ek berselfie-selfie...hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe comel Awfiyah ...Geram tgk .meh sini anty Lya nak cubit2 sayang japp

    ReplyDelete
  3. semua baby suka posing lah rasanya....lepas ni kalau nampak cam nak meragam lagi, keluarkan handphone or kamera cepat2...baby bijak ni :)

    ReplyDelete
  4. barakallah utk pengantin...

    alololo comel awfiyah wat muka cm tu..

    ReplyDelete
  5. Comelnya... Awfiyah penat eh gi wedding.. :D

    ReplyDelete
  6. Memang teramat comel Awfiyah...geram jer, pinjam buleh... :)

    ReplyDelete
  7. Lama2 biasalah tu fiyah pergi wedding or tempat org ramai.comelnye dia

    ReplyDelete
  8. hahhaa cik piya pun ada angin pasang surut ye... meh gimme 10 ! sama dengan aunty sha...

    ReplyDelete
  9. tq kak sudi dtg,cme x mnyempat amek gambo jek...hehehe...
    cik fiyah dh kne kiss ngan pngntin pon nangis...malu sye gambo 2...hahahahahaha...

    ReplyDelete
  10. Su kecik dah tau bergambor...comel..geram nak cubit

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top