22
Assalamualaikum


Selamat Pagi korang.Ada yang dah bercuti ke hari nie.Mood nak bercuti esok makin terasa...Mesti rakan India kita dah bercuti hari ni kan..Tapi kesian kat sorang kawan India nie,Esok nak raya,hari nie baru gaji..Itupun tak tentu lagi gaji masuk pukul berapa.Company ni memang ada rasist sikit..Siapa yang tahan tu,boleh la teruskan kerja kat sini..Macam aku lah kan...hehehe

Ok..Back to our story eh..Hari sabtu tuari aku dah belikan walker untuk anak dara sorang nie..EH...nenek dia belanja walker untuk cucu...Aku ada ceritakan kat ENTRY ni.

Punya seronok dia kayuh kaki gerakkan walker dia tu..Tapi dia tolak ke belakang..Cuma bila dah masuk walker ni,tak boleh la lama-lama kan..sebab sakit badan pula..Nak² dia belum pandai lagi nak tegakkan badan dia dengan betul.

Masa 1st time masuk walker...sorry ye..quality gambar kurang memuaskan sbab berada dalam keadaan gelap.

Pose comel dari Nur awfiyah .Hi auntie n Uncle...kita dah ada walker baru 

ralit main denga bola-bola tu...

Walker nie dah pun berada di rumah baby sitter.Yelah..awfiyah pun siang dia kat sana kan..Kalau letak kat rumah,tak tau pulak bila masa dia nak bermain dengan walker.

Oklah..see uols jap lagi ek..ada kerja yang kena buat nie..



Mudahnya Berniaga di FB

Post a Comment

  1. Alolo...comelnya dia sama macam Qhaira....excited duduk dlm walker

    ReplyDelete
  2. Comelnye bambam dpt walker ye slmt b'gembira.....^_^

    ReplyDelete
  3. comelnya awfiyah..cam muat2 je walker tu kan..ketak2 sangat lengan tu geram nak geget..

    ReplyDelete
  4. Geram nengok tangan dia.. ketak2... hehehehe

    Hati2 yer dear naik walker.. jgn laju2 taw ;)

    ReplyDelete
  5. amboi ...geram tengok tangan awfiyah...banyak betul ruas dia...

    ReplyDelete
  6. ahhh tangan dyeee... geram aunty anis tgknye... aumm.. nak geget..kih3..

    ReplyDelete
  7. Wah Nur Awfiyah dah dapat walker yer. Laju la dia jalan nanti ^_^

    ReplyDelete
  8. comelnya.. geram nak gigit pipi.. :) ralit dy main bola tu..

    ReplyDelete
  9. Berketak-ketak body dia.. Geram..

    ReplyDelete
  10. Yeayy awfiyah dah da walker baru

    ReplyDelete
  11. Mesti lg laju Awfiyah bergerak nnt hehehe

    ReplyDelete
  12. yeay.. dah dpat kaki laju skit..

    ReplyDelete
  13. tunggu la bila dapat kaki betul nanti...mau hbs marathon satu rumah :P

    ReplyDelete
  14. tangan tuuuuu geram..michelin...sedap peluk ni..

    ReplyDelete
  15. Wahh comelnya.. dah dpt kereta eh.. :) :)

    ReplyDelete
  16. Walker Fisha dah lama tersadai dah he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  17. wah, debab si comel ni. gerammm.. haha

    http://adarain.com

    ReplyDelete
  18. Sicomel naik kereta flinstone. Sbb kayuh pakai kaki.hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top