28

Assalamualaikum

Petang petang macam ni, teringin pulak nak makan Pisang Goreng Cheese
Actually, sesekali je, tapi kalau dah hari hari maunya muka pun macam keju.Takpun bertambah segala lemak yang dah ada ni.

Nasib baik la ada yang sudi belikan petang tadi.Minum dengan teh panas, lagilah menyelerakan.
Alhamdulillah. Kenyang...

Post a Comment

  1. Alamak....sabar je la....x leh tahan tgok...

    ReplyDelete
  2. kat mana ni.sy mencari yg sedap.x jumpa2.sobs.

    ReplyDelete
  3. Bunyi macam sedap jer. Tapi mestilah sedap kan dah namanya pun cheese.

    ReplyDelete
  4. lama x buat pisang goreng cheese..terliur...

    ReplyDelete
  5. baru je sebut2 dah nampak rupanya..sedapppnya

    ReplyDelete
  6. Alamak..sedapnya manis2 masam gitu..:)

    ReplyDelete
  7. msh blm tcapai hajat nk try benda ni.

    ReplyDelete
  8. pcl pn blm pernah makan..nk beli kat banting x jual lg kot..haha

    ReplyDelete
  9. hujan lebat tau...makan pisang goreng panas-panas memang nikmat,,.

    ReplyDelete
  10. Buat sendiri akak ida....senang je..hihi

    ReplyDelete
  11. kite 1st makan kite beli dekat simpang teluk sengat kak.. peh sedapnya la hai.. special siap 2 layer rm5 jek.. puas ati

    ReplyDelete
  12. sedapnya kak.. dapat makan petang2 ngan teh o panas.. perghhh :)

    ReplyDelete
  13. Sekali sekala sedap ni dimakan ... tp klu selalu rasa muak pula hehe

    ReplyDelete
  14. saya dah cari dah resepinya tapi x terbuat lagi..

    ReplyDelete
  15. Salam singgah sini sis...sedapnya pisang goreng cheese...

    ReplyDelete
  16. Salam singgah sini sis...sedapnya pisang goreng cheese...

    ReplyDelete
  17. sedapnya..makan hari hari memang tak bolehlah kan

    ReplyDelete
  18. ingat tadi ada resepi..baru nak try buat..hihi..salam singgah..

    ReplyDelete
  19. Tak pernah buat lagi pisang goreng cheese..

    ReplyDelete
  20. Sedap kan.. Mahal la pisang lepas ni..
    hehe try first time yang sedap kat balok kuantan..

    ReplyDelete
  21. Ini lah yg suami saya cakap pisang goreng ngan cheese dan coklat... :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top