40


Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

Post a Comment

  1. jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-review-blog-1.html

    ReplyDelete
  2. Oh... lama lagi masa diberi
    Good luck Eda..

    ReplyDelete
  3. Tq for join. jangan lupa masukkan BuatWanita.Blogspot.Com dalam bloglist yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
    2. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  4. wanita je ke boley join akak?
    btw selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  5. wah..seronoknya.nak join gak la.selamat bersegmen ida

    ReplyDelete
  6. wow... lamanya dia pnya tempoh.. tapi nampak berbaloi... selamat bersegmen! ^^,

    ReplyDelete
  7. All the best.. Kita pun nak join lah

    ReplyDelete
  8. siggah dari segmen sama :) selamat bersegmen . .

    https://blogparihh.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam singgah sini, studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanita-mencari-bloglist-jan.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. salam segmen.. saya singgah sini dari segmen yg sama..
    have a nice day.. :)

    Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015

    ReplyDelete
  13. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen :D singgah dari segmen yang sama..
    jemput join :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/11/1st-anniversary-giveaway-mind-meld.html

    ReplyDelete
  15. assalam , singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  16. asalam singgah bersegmen

    www://vitamindiha.blogspot.com/2014/12/harap-harap-bertuah.html

    ReplyDelete
  17. Tahniah dpt peserta bertuahdr segmen ni

    ReplyDelete
  18. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top