13
Assalamualaikum

tapak iklan untuk di sewa di blog

Wah...dah ada tapak iklan pulak sekarang nie..hehehe..sebenarnya memang niat hati aku nak buat tapak iklan nie dah lama..Tapi tak buat -buat pulak.

Tapi bila ada yang bertanya tentang tapak iklan,why not aku mencuba untuk letakkan kat blog aku nie.

Pengiklanan tu penting sebenarnya untuk meningkatkan lagi pengeluaran sesuatu produk atau melariskan lagi produk.Kalau tiada iklan yang disiarkan,mana kan pula sesuatu produk tu boleh dijual.Kebanyakkan peniaga menggunakan social media seperti facebook,instagram dan salah satunya adalah beriklan di blog.


Ramai Peniaga yang tidak menyedari bahawa internet merupakan satu platform pemasaran yang jauh lebih baik pada masa sekarang.Blog adalah salah satu medium yang digunakan untuk memasarkan produk dan perkhidmatan.Secara amnya,Pengguna akan meng"google" sesuatu produk untuk mengetahui tentang sesuatu produk itu.Dan apabila melihat review dan testimonial di dalam blog itu dihasilkan,maka mereka akan langsung membuat pembelian menerusi pengiklanan di blog.

Caranya sangat mudah,hanya mengiklankan produk di tapak tapak iklan di sesebuah blog.

untuk itu saya ingin menawarkan harga tapak iklan yang murah di blog kisahsidairy.com

Tapak Iklan berukuran 140 x 140  untuk sebulan dengan harga sewaan yang cukup berbaloi.
Selain itu juga saya membuat servis review produk dan harga bergantung kepada perbincangan.


Jika berminat untuk menyewa tapak iklan atau pun membuat review produk boleh hubungi saya di


Post a Comment

  1. memang bagus beriklan dalam blog :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah, Selamat Maju Jaya Blog KSD.

    ReplyDelete
  3. Blog medium yang berbaloi untuk beriklan ^_^

    ReplyDelete
  4. terbaiklah sis..all the best yer..

    ReplyDelete
  5. Blog memang saluran baik untuk iklan. ;) Semoga terus maju ye sis.

    ReplyDelete
  6. best among the best kak ida.... semoga melimpah rezeki kak ida ye :)

    ReplyDelete
  7. All the best Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Dah maju setapak...

    ReplyDelete
  9. macam mana wat tapak sewa iklan tu..ada nah wat n3 tutorial x?ari tu ada tya one blogger tu tp smpai skrg dia diam je mcm xmau share cara nak letak kotak sewa iklan tu plis help me

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top