15
Assalamualaikum

Dah lama aku tak buat special entry untuk mereka yang selalu menyokong blog aku ni.
Banyak sebab yang menyebabkan aku tak boleh nak screenshot 10 top komen blog aku nie.

Hari ni,ada masa sikit untuk aku upkan satu entry untuk mereka -mereka yang menghargai entry-entry aku nie.

Special thanks jugak kat korang yang sudi memberikan sedikit komitmen memberi komen di setiap entry aku.

Disini aku sertakan mereka-mereka yang berjaya menduduki tangga dari 1-10..wah..dah macam carta hotfm pulak


Blog yang pertama adalah dari Khirkhalid
Khir Khalid
Klik banner untuk ke blog KK ni

Blog kedua pula adalah blog Asha Lya
Asha Lya
Klik Header untuk ke blog Lya

Blog ketiga pula adalah blog Azhafizah
Blog Sihatimerahjambu
Klik Header untuk ke blog Fiza


Blog keempat pula adalah blog Sally Yatie
Klik Header untuk ke blog Sally


Blog kelima pula adalah blog Lya
❤ Akif Imtiyaz
Klik Header untuk ke blog lya



Blog keenam pula adalah blog Mar Mansor
.: Janji Kita :.
Klik Header untuk ke blog Mar


Blog ketujuh pula adalah blog Mardiah
Anugerah Terindah
Klik Header untuk ke blog Mardiah


Blog kelapan pula adalah blog Sha
♥ TunSha Ayunie ♥
Klik Header untuk ke blog Sha

Blog kesembilan pula adalah blog Zumal
Klik Header untuk ke blog Zumal

Blog kesupuluh pula adalah blog Anizz
ツQaseh ku..ツ
Klik Header untuk ke blog Anizz

Kepada Top komentar,terima kasih diucapkan..





Post a Comment

  1. Wahhh tahniah semua hhee selagi termampu lya akan slalu singgah cne

    ReplyDelete
  2. Baru prasan header dah lain hhee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan singgah pagi sis...InsyAllah ada masa akan sentiasa berkunjung ke blog sis..tahniah kepada semua...

    ReplyDelete
  4. Bulan depan blog www.ibuhana.com pulak masuk list..hehehe (wahhh berangan tinggi..)
    Tahniah kepada semuaa..korang memang hebat laaa

    ReplyDelete
  5. wah..lamanya saya tak jadi pengkomen tegar..sejak sakit awal tahun haritu smp skang belum mampu lagi pengkomen tegar

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk semua to komentator :)

    ReplyDelete
  7. Wahh no 1 komentar hehee.. Alhamdulillah.. t kasih Aida. Tahniah juga kpd semua yg tersenarai.. Salam Oktober.. :) :)

    ReplyDelete
  8. tahniah buat mereka.. farah kena komen byk2 lagi la lepas nie..hehehe

    ReplyDelete
  9. Wah wah wah .Tahniah semua ..Yeyy kita pon tersenarai ..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua.. terima kasih jgk kepada Kak Ida yg selalu dtg blog sy walaupn saya menyepi..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah....muahhhh kiss cik piya tanda gumbira....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top