21

Assalamualaikum

Siapa yang tak pernah merasa Big Apple Donut ni kan.Franchaize big apple ni pun dah kat manamana je.Memang senang nak cari.Sememangnya aku adalahsalahseorang peminat donut ni.Kalau dulu aku memang suka sesangat masuk Dunkin Donut , tapi bila kedainya sangat payah sekarang ni, so aku beralih arah ke Big Apple pulak. Eh!! Selain dari tu aku jugak suka makan dekat J Richo. Mana mana kedai ni, kalau aku nampak, mesti aku nak masuk.

Satu kemestian jug bila aku shopping di tesco seri alam, pasti sebelum balik, aku akan singgah kedai ni.Aku memang suka donut ni sebab ianya lembut dan mudah di makan.

Bila tengok donut donut di jual di kedai ni, rasa macam nak test je semua donut tu.tapi yang aku suka sangat adalah pink twister, white cashew, choclate dan banyak lagi la..
Ni antara yang aku bawak balik semalam.


Aku ambil set yang 12 pcs untuk rm25.Disebabkan ramai kat rumah tu, kenalah beli banyak sikit.Kalau takat 4 biji donut tu, rileks je aku habiskan..hehehe
Sedap dan lazat, tapi tak boleh la kan makan selalu.takut obesiti pulak

Post a Comment

  1. sedapnya..Acik suka beli yang ada cheese tu je...

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Wow pelbagai wrna Dan variasi ada

    ReplyDelete
  3. Sejak anak ada ekzema, manis2 ni dh tak boleh dilayan lagi. Uhuk irrayyan.com

    ReplyDelete
  4. Amboi sampai sedozen dia beli.sama lah saya pin selalu beli kat tesco seri alam tu.dekat dengan rumah.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang sis...sedapnya...Diana semua perasa Diana suka...hehe...

    ReplyDelete
  6. Argghhhh! kak aida kejammm! haha. Anim memang suka ngan Big Apples ni ... anak-anak pun suka! Tapi kat Tesco Ampang ni takda pulak ... kena gi Aeon Au 2 Keramat baru ada huhu.

    ReplyDelete
  7. Syida pun kalau jumpa big apple mesti singgah, husband syida laa, suka sangat dengan big apple. Hihihihi

    ReplyDelete
  8. sedapnya nampak tapi doktor dah tak bagi makan... takut kencing manis... bila sekali makan sedap mesti nak makan lagi dan lagi... tu pasallah tak boleh makan terus

    ReplyDelete
  9. Saya pun peminat donut... best.. :)

    ReplyDelete
  10. sha memang peminat donut dari zaman donut gula lagi... lepas tu dunkin, then big apple... ada satu lagi tu sha lupa... semua sedap2 !

    ReplyDelete
  11. memang kak kalo lalu kedai ni tak singgah tak sah..bau tu menyegatttt..

    ReplyDelete
  12. Baru jer mkn big apple haritu ☺

    ReplyDelete
  13. suka Big Apple je. Nyum.. Nyum..

    ReplyDelete
  14. sesekali kalau teringin saya akan beli jugak kak..
    manis pun manis lah.. janji tekak yg mengidam ni dpt rasa hehe

    ReplyDelete
  15. kita serupa. pantang jumpa big apple.
    anak2 aida semua tegarrr coklat, ikut asben.
    so aida jarang beli donut yg x coklat hi hi hi...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top