CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R'BAIN : HARI 1- Gambar Selfie Aku

Sunday, November 16, 2014

                                                                Assalamualaikum



Dapat juga join cabaran dari kak kathy.Bila takde idea untuk menulis,ini adalah langkah terbaik untuk kita ikuti supaya blog tidak terabai begitu sahaja kan


Cabaran pertama di bulan November ini untuk hari pertama aku menjoinkan diri dalam cabaran ni adalah Gambar selfie aku.Sejujurnya.Dah jarang aku bergambar selfie.Kebanyakkan dengan Sibudak tenit tu.Kebanyakkan gambar banyak dia yang kongker...hehehe


Let's see apa gambar selfie yang aku ada.


Gambar ni je yang ada dalam simpanan..hehehe...Masa ni raya...Yang lain ada tersimpan dalam Handphone babah awfiyah...

You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. cantik gambar tu...zura pun tak berapa suka selfie...mmg susah la...hahaha

    ReplyDelete
  2. Sekali sekala selfie pun seronok kan hihi

    ReplyDelete
  3. Kena selalu selfielah lepas ni Aida hehee.. :)

    ReplyDelete
  4. Fiza pun jarang berselfie..selamat meyahut cabaran ye

    ReplyDelete
  5. sha sebelum kawin kuat selfie, kini tidak lagi... haha

    ReplyDelete
  6. aku lak tak pandai nak berselfie...

    ReplyDelete
  7. suka selpie tapi segan nak show-off kat orang.. kekekeke..
    selpie untuk tatapan sendiri sajaaa... hehehehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"