CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R'BAIN : HARI 2- Gambar Insan yang Disayangi

Monday, November 10, 2014

                                                                    Assalamualaikum



Dah pun masuk cabaran hari kedua...Kali ni nak letak la gambar insan yang disayangi..Actually nak letak gambar insan insan yang disayangi..Kalau insan je,maknanya sorang ye yang sayang..hehehe

Oklah...Sebelum tu of courselah insan yang disayangi aku adalah Emak,ayah,adik beradik,suami,anak aku cik fiyah tu.dan mereka yang senantiasa ada bersama aku susah dan senang..tapi kalau nak masukkan semua..mau berat entry ni kan..
Masa ni ramai yang tak ready dan tak complete...tapi sebahagian dari insan yang aku sayangi.

Ok..jumpa di cabaran seterusnya ya

You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Semestinya keluarga adalah insan paling disayangi..mereka la yg ada saat susah dan senang kan.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"