3
                                                                    Assalamualaikum


Dah pun masuk cabaran hari kedua...Kali ni nak letak la gambar insan yang disayangi..Actually nak letak gambar insan insan yang disayangi..Kalau insan je,maknanya sorang ye yang sayang..hehehe

Oklah...Sebelum tu of courselah insan yang disayangi aku adalah Emak,ayah,adik beradik,suami,anak aku cik fiyah tu.dan mereka yang senantiasa ada bersama aku susah dan senang..tapi kalau nak masukkan semua..mau berat entry ni kan..
Masa ni ramai yang tak ready dan tak complete...tapi sebahagian dari insan yang aku sayangi.

Ok..jumpa di cabaran seterusnya ya

Post a Comment

  1. Semestinya keluarga adalah insan paling disayangi..mereka la yg ada saat susah dan senang kan.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top