13
                                                                 Assalamualaikum


Dah pun masuk cabaran hari kedua...Kali ni nak letak la gambar insan yang disayangi..Actually nak letak gambar insan insan yang disayangi..Kalau insan je,maknanya sorang ye yang sayang..hehehe

Oklah...Sebelum tu of courselah insan yang disayangi aku adalah Emak,ayah,adik beradik,suami,anak aku cik fiyah tu.dan mereka yang senantiasa ada bersama aku susah dan senang..tapi kalau nak masukkan semua..mau berat entry ni kan..
Displaying IMG-20140729-WA0000.jpg
Masa ni ramai yang tak ready dan tak complete...tapi sebahagian dari insan yang aku sayangi.

Ok..jumpa di cabaran seterusnya ya

Post a Comment

  1. keluargalah yang paling kita sayangi kan..tanpa mereka siapalah kita

    ReplyDelete
  2. Family memang orang yang kita sangat sayang.

    ReplyDelete
  3. family perlu diutamakan... Jemput Join my 1st segmen... http://cikash.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  4. Keluarga mmg wajar disayangi.. semoga berbahagia hingga ke syurga... aamiin. :)

    ReplyDelete
  5. dah tentu keluarga lah yang paling kita sayang..kan??

    ReplyDelete
  6. Tentulah keluargan.. selamat menyahut cabaran ida..jiayou! (chaiyok!) he he

    ReplyDelete
  7. Baru perasan, header baru ida cantik! :)

    ReplyDelete
  8. Yup..keluarga antara insan yang paling kita sayang..gud luck yer..hehe

    ReplyDelete
  9. wahh....ada cabaran november.. cabaran oktober hari tu pun belum sempat cik siti habiskan..huhu...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top