6
Assalamualaikum



Fuhh...hari keempat suda..tak sempat nak update entry selalu sekarang ni.Tapi untuk blog tercinta,gigihkan juga update hari ni


Nak tau gadget kesayangan aku yang ada sekarang ni..Satu je pun..tak banyak...Tapi takde gambar yang betul betul dari gadget aku ni..so aku google je gambar gadget yang aku ada..


Nilah gadget kesayangan aku.Bewarna putih ..masih lagi dalam keadaan yang baik.Ni lah yang tolong aku dalam aktiviti blog..Dah dekat 2 tahun aku guna tab ni..alhamdulillah..

Post a Comment

  1. Syukurla kan sis byk jasanya tu

    ReplyDelete
  2. Bnyk jasanya tu.. syukurlah kan.. :)

    ReplyDelete
  3. byk berjasa tue akak.. jaga elok2 k..=D

    ReplyDelete
  4. Kena sayang lebih pada gajet itu... hehe..
    jasamu dikenang kan.. hehe :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top