23

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu.apa aktiviti korang hari ni.Mesti ramai yang ada aktiviti luar hari ni kan.Aku cuma duduk rumah hari ni, kemas rumah, melayan anak dara sorang ni.My husband kan kerja hari ni, so terpaksalah duduk rumah je hari ni.semalam sempqt jugak balik kampung.Balik pun sebab adik aku celebrate birthday anak dia.

Nih, aku saja nak cerita kat korang, check Nuffnang aku dah selamat sampai.alhamdulillah, ada juga rezeki untuk nur awfiyah.Boleh la aku belikan car seatuntuk dia, memandangkan tak lama lagi awfiyah akan dihantar ke Taska.

Walaupun tak banyak, tapi boleh la tambah tambah buat beli car seat tu nanti.

Ini merupakan kali ketiga aku cashout Nuffnang.

Still tak boleh nak blogwalking lagi...nanti aku bayar hutang korang ye..oklah.kita jumpa lagi di entry yang lain.

Post a Comment

  1. Tahniah..santai santai taip dapat duit

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah sis, lya msh mgumpul lgi

    ReplyDelete
  3. Tahniah, rezeki awak tu...nah satu klik home-made cookies :P

    ReplyDelete
  4. aihhhh , sapa kisah sikit ke banyak janji dpatttt , jeles , hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah kak.. bestnya.. shad punya nuff baru ada rm102.++,
    rasa macam nak biar je lelama sikit...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..car seat aisyah saya beli kat giant je..below rm200.

    ReplyDelete
  7. aritu yui lupa cashoout..kenala tunggu hujung bulan ni plak..

    tahniah kak.

    ReplyDelete
  8. Belanja saya sate boleh ehehee.. :D

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnya dah cash out...saya duitnya tak seberapa lgi...xleh beli apa pon, kalau cash out...anyway tahniah yer :D

    ReplyDelete
  10. Terima cek itu memang best... Masyukkk... :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..klik promoted content for you!

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki tuk awfiyah :)

    ReplyDelete
  13. Bestnya dah dapat.fiza nak cash hujung bulan no..kira bonus utk thun dpn la :)

    ReplyDelete
  14. Ish banyak pula tengok blogger dapat cahout dr Nuffnang ni. Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  15. ntah bila aida mau cash out.
    sebab x byk... ingat kan nak kumpul ha ha ha...
    tahniah ye...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top