19

Assalamualaikum

Cerita dah basi baru nak update kan.sebenarnya barang ni dah seminggu jugak sampai kat rumah.cuma belum sempat nak update entry

Lepas ni bila dah make uo, boleh la tanggalkan make up menggunakan make up remover ni.Tapi masalahnya, bila masa aku bermake up.haha..pergi kerja pun cuma alas bedak johnson baby sahaja.Sedikit lip ice kat bibir, tu je.

Emmm..nampaknya simpan jelah dulu, mana tau nanti berguna kan..

Oklah..nak lelapkan mata time rehat ni.

Post a Comment

  1. wah, bagus ni ada make up remover...

    ReplyDelete
  2. Sama je kita kak ida....pakai bedak sikit..letak lip ice..haha...cik akak tak suka lipstik...

    ReplyDelete
  3. Kita jarang sangat make up remover..nanti boleh try brand ni..

    ReplyDelete
  4. dapat free memang best..jarang guna makeup remover..

    ReplyDelete
  5. jom join segmen sy
    Blog Walking bersama RedBellas : Dream Escape

    ReplyDelete
  6. Tak pernah guna make-up remover dari pixy lagi.. bole share info lepas testing try cuba tu Ida :)

    ReplyDelete
  7. salam kenal dan salam singgah...

    ReplyDelete
  8. saya dapat lama dah..dah nak habis pun..kalau tak mau,bak mai sini..hahahahh

    ReplyDelete
  9. tula.... nak tanya gak bila kak ida mekap?? selalu nampak natural beauty je... hahaha

    ReplyDelete
  10. best nyerr...tapi saya bukan jenis make-up...tak reti...hehe

    ReplyDelete
  11. haha , salah orang ni , meh meh bagi orang yang bermekap ni,kuikui

    ReplyDelete
  12. Bestnya sis dapat barang free....tahniah....

    ReplyDelete
  13. Tak make up pu boleh pkai selepas cuci muka or sebelum..rasa lbh bersih dan segar

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top