Hadiah dari Giveaway bugslock mialiana

Thursday, November 20, 2014

Assalamualaikum

Baru ni sempat update pasal ni.Sibuk sikit dengan urusan keluarga lately ni, membuatkan aku jarang update blog.

Ni ada sikit kesempatan untu aku update pasal hadiah yang dah selamat aku terima dua hari lepas.

Alhamdulillah, aku antara 34 pemenang giveaway dari mialiana.com.

Nihaku dapat dua bugslock untu aku gunakan nanti.tak sempat nak review lagi.ada masa akushae dengan korang ye.

You Might Also Like

20 Orang Komen

  1. eh dah dapat..tahniah kak ida..saya tak dapat2 lagi

    ReplyDelete
  2. tahniah kak, semoga kita akan dapat tempat untuk part seterusnya.. amin..

    ReplyDelete
  3. wah.... untunglah dapat hadiah...tahniah sebab jadi salah seorang pemenang...

    ReplyDelete
  4. best nyer..tahniah..rejeki ujug thn

    ReplyDelete
  5. besttttt...
    free gift.. tahniah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah..bagus tau bugslock nih..:)

    ReplyDelete
  7. Kathy punya dah smpai jugak tu tp kathy pulak xda :(

    ReplyDelete
  8. bertuahnya dapat hadiah... tahniah <3

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"