23
Assalamualaikum

sumber :google
Sebelum tu aku memang nak minta maaf sangat-sangat kat korang kerana lately ni aku jarang blogwalking.Memang aku akui,tak ramai yang dah nak menyinggah ke blog ni dek kerana aku tak membalas singgahan mereka tu.

Korang nak tau tak,sebelum ni,memang aku blogwalking dan update entry menggunakan pc di office.Jarang aku gunakan tab untuk meng update entry dan blogwalking,

Sambil buat kerja,sambil tu aku akan update dan blogwalking.Tapi sekarang ni,aku nak bagitahu kat korang yang aku tak dapat lagi nak update entry di office.Ini semua sebab external internet kat office ada masalah.Aku tak taulah samada,memang diorang yang buat masalah atau memang bermasalah..Aiikkk...Korang faham ke.

Tapi,insha allah,jika diberikan masa ,aku akan blogwaking walaupun tak sekerap dulu.Kalau korang perasan,aku cuma dapat komen di post komen google plus sahaja..korang faham tak..emmm..aku pun tak berapa nak faham.


So,sekali lagi aku nak minta maaf ye.Bukan sebab aku blogger sombong,atau kekwat.Selalunya aku akan tetap membalas komen korang jika korang datang singgah blog aku kan.


p/s : semua entry aku autopublish ..


Post a Comment

  1. maksud kak ida ada orang yang sabotaj ke kak ? ka saya salah paham ni ? huhuhu

    ReplyDelete
  2. Hihi...sabar kak ida ...cik akak pun sama je.....guna hanphone je kak...tu pasal taip pelan2...lambat juga up enteri....

    ReplyDelete
  3. Huhu take your time sis.. jgn terlalu rushing..
    Saya pn lately ni susah nak BW sbb busy.. asal bukak je blog nak BW ada je benda nak kena buat..end up terbiar je..

    ReplyDelete
  4. sama ler dgn akak kekadang masa dan internet problem menjadi susah nak blogwalking.....

    ReplyDelete
  5. ada yang block kot..kena fokus pada keje je katanya kot..huhu..
    takpe sabar ye

    ReplyDelete
  6. takpe...faham kak...slow2 ek kak...^_^

    ReplyDelete
  7. it's ok sis... jangan sedih-sedih.take your time ek.

    ReplyDelete
  8. tak perlu nak susah hati KSD, iasalah tu..teknikal problem ..pcl pon dah jarang2 bw..masa tak mengizinkan.

    ReplyDelete
  9. don be sad dear..jom2 main belon,hahah

    ReplyDelete
  10. Sy pun bru nk jenjalan semuala...

    ReplyDelete
  11. maaf jugak kalau lama tak singgah blog kak ida sebab bz sangat layan sakit ni haaa... hopefully kak ida sihat walafiat sentiasa disamping cik piya gebus yang kusayangi.....

    ReplyDelete
  12. semoga terus berblogging dan berblogwalking sis KSD

    ReplyDelete
  13. Hala-hala... sedihnya dia tuh... tak per sis mungin ini dugaan tuk sis... jgn sesedih k...

    http://supernifzvitamin.com/wordless-wednesday/

    ReplyDelete
  14. Sabar je lah.. klu biasa berblogging akan faham hal2 mcm tu. Ada masa pasti kdg2 ada kekangan kan. Saya ok jer.. selagi diizinkan menyinggah, akan singgah je.. :D

    ReplyDelete
  15. Takpe jangan sedeh2 ..teruskan berblogging selagi mampu hehehe

    ReplyDelete
  16. Semoga masalah berjaya diatasi ..

    ReplyDelete
  17. samalah dengan Diana sis...dah jarang ada entri keluar nak blogwalking pun jarang2 dah..semua pasal line internet dan hanya guna tab atau hp untuk online..

    ReplyDelete
  18. samalah dengan Diana sis...dah jarang ada entri keluar nak blogwalking pun jarang2 dah..semua pasal line internet dan hanya guna tab atau hp untuk online..

    ReplyDelete
  19. Buat mne yg termampu kak..faham situasi mcm ni..no worries

    ReplyDelete
  20. gitu...
    aida hanya bw kat umah.
    kat opis x sempat!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top