Tukar Header Blog

Wednesday, November 05, 2014

Assalamualaikum

Rasanya untuk tahun ni,aku dah banyak kali kot tukar header blog.Bukan ape,saja nak alih angin je.Lagipun header sebelum ni,aku yang buat sendiri.

Kali ni,aku menggunakan khidmat Azhafizah dalam pembikinan header aku kali ni.Memang dah lama aim kerja-kerja blog dia.Kali ni memang teringin sangat nak header yang dia buat.

Ternyata aku sangat puas hati dengan hasil kerja fiza.Kalau boleh nak fiza ubah template blog ni supaya nampak lebih kemas.Aku kalau bab koding ni,memang failed.Memang banyak kali la berubah-ubah.


Thanks fiza kerana merealisasikan impian header idaman tu.Next time nak cantikkan template pulak.

Nak tengok hasil yang fiza buat..


Cantikkan..

If korang nak menggunakan khidmat dari Fiza ni,boleh la menghubungi beliau.
Nak tengok Portfolio dari fiza,klik SINI

You Might Also Like

31 Orang Komen

  1. hasil kerja fiza mmg leh agak..yui pndg sekali rasa dah tau cewaaah.. comel!

    ReplyDelete
  2. memang cantik hasil kerja fiza...insya Allah, satu hari nanti akan mintak bantuan fiza...

    ReplyDelete
  3. yup.. design yang dia buat simple je padahal.. tapi cantik kan..

    ReplyDelete
  4. cantik...siap ada bulu ayam lagi:)

    ReplyDelete
  5. leh tahan header baru ni..nampak ada style

    ReplyDelete
  6. sekali sekala tukar header ok gak kan.. tukar angin huhu

    ReplyDelete
  7. Cantik dan menarik...Fiza mmg terbaikk

    ReplyDelete
  8. cantikk..kak fiza punye hasil kerja memang awesome :)

    ReplyDelete
  9. Hasil artwork Fiza memang kemas & cantik2.. ^_^
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  10. Lembut je penerampilannya.. cantik. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  11. dah agak dah..sebab kerja tangan blogger fiza memang terbaik...

    ReplyDelete
  12. Header kecik comel gini saya suka..:)

    ReplyDelete
  13. Memang cantik, simple dan kemas header baru ni Siti.
    Sedap mata memandang dan nampak semakin pro.

    ReplyDelete
  14. cantik!saya suka header simple macam ni

    ReplyDelete
  15. cantik dan kena dengan tema blog kak ida :)

    ReplyDelete
  16. Wah... Kreatifnya si Fiza tuh ya... hurmm nak try mintak pendapat dia aa tuk blog saya...

    http://supernifzvitamin.com/khasiat-lemon/

    ReplyDelete
  17. Sedap mata memandang.TERBAIK!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. Patutlah tadi masa masuk tadi kat blog sis ada sesuatu yang lain...rupanya header sis dah berubah...simple dan cantik....

    ReplyDelete
  19. Patutlah tadi masa masuk tadi kat blog sis ada sesuatu yang lain...rupanya header sis dah berubah...simple dan cantik....

    ReplyDelete
  20. Terima kasih kak sebab sudi order dgn fiza dan terima kasih semua

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"