31
Assalamualaikum

Rasanya untuk tahun ni,aku dah banyak kali kot tukar header blog.Bukan ape,saja nak alih angin je.Lagipun header sebelum ni,aku yang buat sendiri.

Kali ni,aku menggunakan khidmat Azhafizah dalam pembikinan header aku kali ni.Memang dah lama aim kerja-kerja blog dia.Kali ni memang teringin sangat nak header yang dia buat.

Ternyata aku sangat puas hati dengan hasil kerja fiza.Kalau boleh nak fiza ubah template blog ni supaya nampak lebih kemas.Aku kalau bab koding ni,memang failed.Memang banyak kali la berubah-ubah.


Thanks fiza kerana merealisasikan impian header idaman tu.Next time nak cantikkan template pulak.

Nak tengok hasil yang fiza buat..


Cantikkan..

If korang nak menggunakan khidmat dari Fiza ni,boleh la menghubungi beliau.
Nak tengok Portfolio dari fiza,klik SINI

Post a Comment

  1. hasil kerja fiza mmg leh agak..yui pndg sekali rasa dah tau cewaaah.. comel!

    ReplyDelete
  2. memang cantik hasil kerja fiza...insya Allah, satu hari nanti akan mintak bantuan fiza...

    ReplyDelete
  3. yup.. design yang dia buat simple je padahal.. tapi cantik kan..

    ReplyDelete
  4. cantik...siap ada bulu ayam lagi:)

    ReplyDelete
  5. leh tahan header baru ni..nampak ada style

    ReplyDelete
  6. Cantik la. Keje fiza mmg terbaik.

    ReplyDelete
  7. sekali sekala tukar header ok gak kan.. tukar angin huhu

    ReplyDelete
  8. Cantik dan menarik...Fiza mmg terbaikk

    ReplyDelete
  9. cantikk..kak fiza punye hasil kerja memang awesome :)

    ReplyDelete
  10. Hasil artwork Fiza memang kemas & cantik2.. ^_^
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  11. Lembut je penerampilannya.. cantik. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  12. Patutla nmpk lain hhehe..cntik

    ReplyDelete
  13. dah agak dah..sebab kerja tangan blogger fiza memang terbaik...

    ReplyDelete
  14. Header kecik comel gini saya suka..:)

    ReplyDelete
  15. Memang cantik, simple dan kemas header baru ni Siti.
    Sedap mata memandang dan nampak semakin pro.

    ReplyDelete
  16. cantik!saya suka header simple macam ni

    ReplyDelete
  17. cantik dan kena dengan tema blog kak ida :)

    ReplyDelete
  18. Wah... Kreatifnya si Fiza tuh ya... hurmm nak try mintak pendapat dia aa tuk blog saya...

    http://supernifzvitamin.com/khasiat-lemon/

    ReplyDelete
  19. Sedap mata memandang.TERBAIK!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  20. Patutlah tadi masa masuk tadi kat blog sis ada sesuatu yang lain...rupanya header sis dah berubah...simple dan cantik....

    ReplyDelete
  21. Patutlah tadi masa masuk tadi kat blog sis ada sesuatu yang lain...rupanya header sis dah berubah...simple dan cantik....

    ReplyDelete
  22. Terima kasih kak sebab sudi order dgn fiza dan terima kasih semua

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top