39
Assalamualaikum

Selamat malam semua..Selamat merehatkan badan..Emmm...sebelum berehat,jenguk kejap blog ni..Al maklumlah,malam je dapat update blog.Waktu siang jarang ada masa..

Oklah,siang tadi,en.husband belikan coklat cadburry untuk isteri tersayang...ececeh...hehe..yelah,
Macam macam bini dok mengidam..Tapi taklah mengidam nak makan cadburry ni.Sejak dah disahkan HALAL oleh JAKIM,belum lagi pernah nak membeli coklat ni.

Entah apa angin en.husband baik hati belikan..Masa memula kawen dulu,memang rajin belikan..Dah lama ni,jarang belikan coklat la...Belikan apa yang nak di makan je.

Sebenarnya Aku memang ler minat dngan coklat ni,Tapi sejak berlaku kes yang cadburry tak halal sikit masa dahulu,terus aku lupakan untuk makan sebarang coklat..Merajuk kot...


Biasalah..snap gambar waktu malam..So ginilah kekdahnya kan


Dua keychain coklat yang aku suka..Kenapa ada dua?.Sebab en.husband beli dua la..

Bila dah lama tak makan coklat,rasa sedap pulak..Tak cukup satu,rasa nak beli banyak lagi lepas ni..


Korang nak tau pasal kes Halal atau tidak Cadburry ni,boleh rujuk JAKIM atau ke website Cadburry Malaysia di Sini.

Post a Comment

  1. lawa jugak keychain nya..macam coklat..heheh

    ReplyDelete
  2. jangan makan keychain pulak..nampak macam sedap je keychain tuh..haha

    ReplyDelete
  3. cantik lak keychains tu, macam2 cadburry buat utk maklumkan kehalalannya kan :)

    ReplyDelete
  4. Cantik keychain tu... menarik.. :)

    ReplyDelete
  5. comelnye keychain coklat tu..nak ngam jek

    ReplyDelete
  6. Ish, siap dapat keychain kan? Rasanya penjualan coklat cadbury ni sedikit menurun sebab kes sebelum ni. Itu yang macam2 drang lakukan untuk menyakinkan kembali rakyat malaysia kepada status halal produk ni.

    ReplyDelete
  7. cunnyer keychain tu huhuuu nak gie beli juga la..

    ReplyDelete
  8. walaupon JAKIM dah sah kan, Saya still ragu2 nak mkan.. nasib baik lah cadbury ni bukan coklat kegemaran. saya lebih suka coklat jenama Beryl

    ReplyDelete
  9. Same la..lps kes tu,trus x mkn semua coklat..huhu

    ReplyDelete
  10. kita hari tu beli coklat cardbury dapat percuma lagi satu :)

    ReplyDelete
  11. Ramai betol sekarang promote Cadburry hehe. Memang coklat ni sangat sedap.

    http://www.adarain.com

    ReplyDelete
  12. Pandai yer Cadburry memancing pengguna kan... Cute jew keychain tu...

    ReplyDelete
  13. Pcl sekeluarga masih tetap tidak suka makan coklat kedberi..haha, sama jugak dgn brand lain2..

    ReplyDelete
  14. Hehe...siap dapat keychain lagi. Promosi ni :)

    ReplyDelete
  15. promosi kawkaw punya cadburry ni...

    ReplyDelete
  16. Saya memang hantu coklat. Tapi sejak isu cadbury tu, stop dah mkn cadbury.

    Cute lah key chain tu.

    ReplyDelete
  17. cadbury buat promosi tuk tarik pelanggan semula.. tp cm best je keychain tu..

    ReplyDelete
  18. Kesian kan cadbury..huhu..
    Btw.. Keychain tu mmg comel. Mcm nk mkn keychain jgkla.hahaha

    ReplyDelete
  19. Keychain tu comeh.. nampak iklan kat TV dah, cadbury tu halal..

    ReplyDelete
  20. Cadbury memang kekal dihati :)

    ReplyDelete
  21. Beli kat mana siap dapat keychain comel tu? Semalam saya beli kat langkawi takde pun dapat apa2 hadiah..

    ReplyDelete
  22. romnatik juga suaminya tue..hu3

    ReplyDelete
  23. sekali sekala buat macam ni, rasa sangat dihargai kan...^_^

    ReplyDelete
  24. eh,eh..nak sambar gak la nanti..;)

    ReplyDelete
  25. Salam Tuan Tanah.
    Salam blogwalking....

    Coklat baik untuk emosi. makan coklat akan gembira...
    gembira tak lepas makan coklat? Hehe

    ReplyDelete
  26. dah lama tak makan coklat.. sedappp plakk.. betul tu... 1 xcukup.. hhehhehe

    ReplyDelete
  27. sejak timbul isu status halal cadbury ni, iklan diorg pun dah berubah.. lebih islamik.. hehehe

    ReplyDelete
  28. hehehe macam macamlah kedberi buat nak naikkan balik nama..

    ReplyDelete
  29. dah lama x makan choc cadbury ni....apa2 choc pun dah x makan dah...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top