16
Assalamualaikum

Rindu rasanya nak blogwalking..Sejak di office ada masalah nak bukak blog,terus mood jatuh merundum.Yelah,bila balik kerja ,kalau sempat,ada jugak aku update entry dan blogwalking sebuah dua blog..Itupun blog yang senantiasa aku kunjungi.

Lately ni pulak nak pandang laptop dan tab pun dah rasa mual..pembawakkan sungguh la...
Tapi takpe..nanti semua dah kembali sedia kala,insha allah..aku akan sambung berblog macam dulu..


Pagi pagi dah bangun,sebab en.husband kita kerja hari ni..lepas siapkan sarapan,buatkan makanan untuk Fiyah,basuh baju,kemas rumah.Rehat sekejap lah kan..Sambil tu update blog kesayangan yang dah nampak kusam ni.



Tinggal nak sidai dan memasak je..Menu ringkas hari ni,Nasi ayam..Dah lama sangat tak buat nasi ayam ni.Masa fiyah baby kecik2 dulu,memang payah nak buat.Ni dah pandai duduk dalam walker,jadi ummi dia ada kesempatan lah nak buat untuk babah dia kan.


Insha allah,nanti dah selesai memasak dan tidurkan fiyah,aku sambung blogwalking lagi..banyak dah hutang ni..


Thanks korang yang senantiasa sudi menyinggah blog ni walaupun aku jarang nak singgah blog hang.Insha allah..nanti aku cuba curi masa di rumah untuk blogwalking..Ni pun dah curi masa untuk anak..Baru sorang,nanti dah masuk dua macam mana lah ye...hehehe

Post a Comment

  1. informatif and bisnes ..LOL..bereh lah tu.

    ReplyDelete
  2. insya Allah...ida boleh handle 2 nanti..take your time ok....^_^

    ReplyDelete
  3. ada masa memang sha singgah kak ida... rindu dengan perkembangan cik piya... kalau bley hari2 nak baca kisah cik piya.... rasa cam sayang sangat kat dia tau... peluk cium rindu aunty sha ni kat cik piya...

    ReplyDelete
  4. wah, bakal dapat yang kedua ke ni.tahniahhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. bw bila ada masa...
    baru la mesra...

    ReplyDelete
  6. Salam Siti Rohaida.... singgah di sini untuk blogwalking, ini pun kerana blog Kisah Si Diary berada di bloglist saya. Support rakan2 katakan. Semoga ada ruang waktu untuk Siti singgah di blog rakan2 lain.

    ReplyDelete
  7. Takpe kak.nanti pulun kembali kalau ada masa free :) fiza pun kadang kadang tak menyempat pun nak blogwalking. kena komen secara pukal je la jawabnya..huhu

    ReplyDelete
  8. Buat apa yang perlu dan diutamakan dulu... Semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  9. Jngn mencuri hehee... Utamakanlah apa yg lebih penting... selagi diizinkan berblogging akan terus singgah, in shaa Allah.. Salam ceria selalu... :)

    ReplyDelete
  10. Mmg kna cari masa... Cuma dahulukan apa yg oatut didahulukan.

    ReplyDelete
  11. Memang kena cari masa jugak ni ..Lya pon kurang BW sebabline tenet huhuhuhu sedihnyerr

    ReplyDelete
  12. Lya pun baru smpt bw rakan2 ari ni, last week bz sgt

    ReplyDelete
  13. Lya pun baru smpt bw rakan2 ari ni, last week bz sgt

    ReplyDelete
  14. biasalah tue akak.. farah pun tenggelam timbul nie..hehehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top