Tersenarai dalam 50 Blogger yang berjaya dalam Giveaway Ephyra Skin Bar

Saturday, December 06, 2014

Assalamualaikum


Wah..panjang kan tajuk entry ni...Macam biasa..tak delah mesra SEO sangat..Blogging ke laut selepas satu peristiwa tu..Nanti aku cerita kenapa selama ni mendiamkan diri dari berblogging ya..


Alhamdulillah..syukran..Tersenarai dalam 50 Blogger yang berjaya untuk mendapatkan Ephyra skin bar untuk di Review nanti..Memang aku selama ni mencari sabun yang sesuai dengan kulit muka aku ni..Dah pelbagai produk aku cuba...tapi masalah berminyak tu masih lagi menghantui muka aku ni..Dah boleh goreng telur kat pipi ni..hahaha



Aku antara 50 blogger yang berjaya di pilih untuk review Ephyra Skin Bar ni..Apa pun aku ucap tahniah kepada 49 blogger lain yang tersenarai..

Tak sabar nak rasa keistimewaan Skin bar ni.

Kalau nak tau tentang Ephyra skin bar ni,korang boleh la usha blog kak mialiana.


You Might Also Like

19 Orang Komen

  1. Tahniah Aida ..Rezeki tu ..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis, truja nak guna ni kan

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"