22
                                                                        Assalamualaikum


Dah pun masuk tahun baru..Blogger lain dah berpuluh entry masuk tahun baru ni..Aku baru 1st entry di tahun baru...Rasa belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2015 kat korang.

Suka duka di Tahun 2014 akan aku semat sebaiknya di dalam peti simpanan..heheeee..

Di awal pregnancy memang tak boleh nak buat apa pun...Aku cuba gigihkan perasaan untuk kuatkan diri dari segi mental dan fizikal..Tapi Pembawakkan tu,menyebabkan aku tak boleh nak jadi seperti dulu..Harapnya taklah berpanjangan.

Banyak kerja kerja blog yang tergendala.Tapi nak buat macam mana..memang tak boleh nak tengok skrin komputer ni...Segala media sosial aku jarang ,bahkan takde langsung..

Mood berblogging memang tak boleh dinafikan,ke laut seberang dah..Nak putar balik pun nak makan masa jugak.


Tapi demi kebaikkan baby ni,aku restkan segala aktiviti di media sosial..Harap takdelah orang lupakan blog ni..Alhamdulillah...walaupun dah lama tak menjengah blog,ada juga rakan blogger yang sudi menyinggah...Thanks korang..

Doakan aku dan baby selamat sehingga dilahirkan ye..Insya allah..akan berblogging bila kesihatan pulih seperti biasa..

Post a Comment

  1. Sha macam ketinggalan bas sangat2 ni... kak ida preggy ya?? Semoga kak ida dengan baby sihat ye.... yeyyyy cik piya dapat adik !! Tak terlambat lagi nak ucap kot...

    Happy New Year kak ida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tak tertinggal mana pun sha...alhamdulillah...berkat doa2 yang baik2...

      Delete
  2. wahh mommy to be. . In Sha Allah everything will be ok sis:)

    ReplyDelete
  3. kalau tak boleh, jgn dipaksa. Baby lebih utama...blog bleh tunggu....
    :)

    ReplyDelete
  4. Get well soon ok yang.. semoga sihat hendaknya. take care..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak ida, alhamdullilah. semoga kak ida dan baby sihat2 ye. jaga kesihatan, makan jangan lupa. miss you.. pape update kat fb cepat sikit. hihiiii

    ReplyDelete
  6. jaga kesihatan ye..semoga baik2 je..

    ReplyDelete
  7. Kak ida preggy? Alhamdulillah ... happy for you kak! Jaga diri leklok k...dont worry about us here. Anim takkan lupakan akak :)

    ReplyDelete
  8. Slmt thn baru juga sis..jaga kesihatan ya

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru...jaga diri dan kesihatan baik2 ya...semoga dipermudahkan segala urusan ida...^_^

    ReplyDelete
  10. Selamat tahun baru ye sis. Jaga diri baik²..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah kak ida,,, harap semua nya berjalan dengan lancar ye kak :)

    ReplyDelete
  12. Selamat tahun baru kak, jaga kesihatan ye ;D

    ReplyDelete
  13. Selamat tahun baru kak.. same la kita.. hari nie baru 1st update tuk thn 2015.. hihi

    ReplyDelete
  14. Selamat tahun baru 2015...
    Terasa sgt apabila KSD sudah menyepi...

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun baru..tahniah atas berita gembira itu...jaga diri baik2...

    ReplyDelete
  16. saya faham, saya juga penah alami
    awal kehamilan rata-rata memang begitu
    semoga semua selamat ye

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah tahniah2!!... saya pun turut bergembira membaca berita ini.. :)

    ReplyDelete
  18. Selamat tahun baru kak..take care ye

    ReplyDelete
  19. Semoga dlm perlindungan Allah...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top