15
Assalamualaikum

Hari ni genap my husband tu 3+ hehehe...tak boleh nak letak nombor kat belakang tu..Kang kena marah..
Gambar?? ooppssss...Lagi tak boleh...hhehehehe

Apa pun,selamat hari jadi untuk en.husband.Moga bertambahnya umur,bertambah juga rezeki dan diberikan kesihatan yang baik untuk meneruskan kehidupan bersama keluarga tercinta.Semoga Allah memanjangkan umur,menarik pergi segala masalah,memudahkan segala urusan,melapangkan segala kekusutan dan menerima segala amalan mu.Moga Allah merahmati setiap pekerjaanmu.Insha allah.


Entry pendek khas untuk DIA..








Post a Comment

  1. Selamat hari ulangtahun kelahiran... semoga terus menjadi ketua keluarga yang baik dan dikurniakan Ilahi dengan segala kebaikan... :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir untuk husband siti.... semoga terus berjaya menjadi suami n ayah terbaik...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir..moga kalian sekeluarga akan bahagia sampai ke Jannah.

    ReplyDelete
  4. Sanah Helwah untuk dia jugak hehehehe ..

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir buat hubby akak...

    ReplyDelete
  6. salams aida,


    kak mieja ucapakan happy birthday buat cintahati aida, moga sentiasa dalam lindungannya, amin.

    ReplyDelete
  7. aaamin ... selamat menyambut hari lahir ... muda lagi tu ...

    ReplyDelete
  8. hepi birthdayyyyy... okey laa..kat blog tulis pendek2 je.. depan2 mata, amboii madah pujangga semua keluar ye kak.. huhu

    ReplyDelete
  9. Happy birthday buat suami Aida. Semoga sentiasa sihat dan diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir untuk husband akak..moga dimurahkan rezeki,dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik oleh Allah SWT.aminnn

    ReplyDelete
  11. Happy Besday to your hubby..
    Semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak ida, selamat hari ulangtahun kelahiran buat suami kak ida. semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia bersama keluarga tersayang :)))

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top