16
Assalamualaikum

Al-kisahnya semalam petang bila Nenek dah amik awfiyah bawak balik kampung,Kesepianlah ummi dan babah di rumah.Baru sekejap dia takde,ummi dan babah dah kerinduan..huhu
Rindu kat budak bambam ni...

Petang tu jugak babah ajak ummi pi dating..hehehe..amboi...Takdelah...bukan dating..Niat nak cari Dapur kaca untuk table top dirumah baru..Disebabkan Tukang rumah tu dah nak siapkan table top hujung minggu ni,So kenelah beli yang cepat..

So,petang tu,kitorang menjelajah di setiap kedai yang ada di dalam Giant Plentong tu..Mula-mula pergi Sen-Q..Canttik dan berkenan,tapi over budget...Jenama memang puashati  sebab dah banyak kali survery,orang menggunakan Elba.

Disebabkan overbudget,terpaksalah cari tempat lain pulak,Masuk Courts,Malangnya takde stock.Nak order pun hampir 2 minggu jugak dapat..Last-last cancel..Dah penat berjalan-jalan...Singgah dinner terus di Old Town Cafe...Mulanya nak masuk Secret Recepies,tapi disebabkan kat situ takde nasi,So...kita tukar ke Old Town.

Menu yang aku pilih malam tu biasa-biasa je..Husband,of course la nasi...Menu kami

Old Town White Coffea Cham (Hot) untuk aku

Old Town White Coffea Cham(Cold) untuk husband

Pudding Pandan
Of course sedap puding ni..

Old Town Curry Mee
Memang mabless..menepati citarasa aku


Old Town Curry Chicken Rice
Ni pilihan husband.Pun sedap jugak

And last sekali kami order ni
Fried Seafood Dumpling Basket

Gambar yang last ni aku ambil dari Page Old Town..Tak sempat nak snap gambar sebab dah lapar sangat.

Walaupun misi mencari dapur kaca di Giant tak dapat,Tapi sempat sambar sebijik handphone..Duit bonus dapatlah jugak nampak benda tu.

At last,dapat jugak Dapur kaca walaupun bukan didapati di Giant..hahah...Akhirnya dapat juga barang yang nak dibeli walaupun bukan jenama Elba..Dapat Cornell pun ok jugak kot...


So kalau korang nak tau menu yang ada di Old Town ni boleh layari website rasmi mereka







Post a Comment

  1. okay nampak sedap curry chicken rice tuuuu :D

    ReplyDelete
  2. Akhirnya dapat juga beli walaupun bukan yg dirancangkan. Hehe
    curry mee old town tu mmg mabeles!

    ReplyDelete
  3. amboiiii yg comel tuuu...chium nak?

    ReplyDelete
  4. bonus klu blh mg nak beli sesuatu sbg rewards sbb dah penat lelah kerja sethun kan ... mcm2 ada kat old town kan .

    ReplyDelete
  5. Yg last tu nampak sedap. Hehe

    ReplyDelete
  6. amboii dinner kak! hehehe

    alololo...selalu awfiyah ken atinggal...ni dia plak tinggal ummi dan babah kt rumah.

    ReplyDelete
  7. ala...awfiyah dah jauh dari ummi dan babah...sobs...sobs

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap curry chicken rice tu ^-^

    ReplyDelete
  9. Eh... sy pun selalu makan di old town giant plentong. Hehe.. baru perasan ada puding pandan ye. Mee kari tu pon feveret jugak.

    Jom join contest pertama blog saya semua..

    http://lilyerliyani.blogspot.com/2015/02/giveaway-by-lily-erliyani.html?m=1

    ReplyDelete
  10. Mee kari tu mmg mengancam... menyelerakan.. seronok!!.. :)

    ReplyDelete
  11. so chubby~~
    nk kiss pipi gebuss dia... huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. Ermm..malu nak cakap.tapi IbuNoey tak pernah jejak kaki lagi kat OldTown.hehe..tapi nampak sedap-sedap makanannya..

    ReplyDelete
  13. saya tak kenan pula mi karinya..hehe..
    dapur gas kaca tu mudah pecah..hati2..
    umah baru katne?

    ReplyDelete
  14. Sedapnye mee kari tu..lama tak lepas kat Old Town

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top