11

Assalamualaikum

Hai korang.wah..mwsti seronokkan dapat bercuti ni.Sempena sambutan perayaan chiness New Year ni,of courselah kita dapat tempiasnya bercuti jugak.

Sekarang ni sudah pun sampai je kampunf halaman.Malam tadi jugak bergerak balik ke kampung.Tak sabar nak berjumpa anakanda tercinta.

Hari ni apa aktiviti korang? Aku pun tak tau apa aktiviti nak buat hari ni.Ingatkan nak bawak family mandi manda.Tengoklah macam mana hari ni,mungkin petang sikit baru dapat keluar memandangkan mak terpaksa pergi merewang pagi ni.Yelah,bila dah cuti sekolah ni, ramai yanf buat kerja kahwin.

Oklah korang  see u then

Selamat bercuti.Berhati hati walau dimana kalian berada.

Post a Comment

  1. Selamat bercuti buat admin..

    http://adarain.com/

    ReplyDelete
  2. Masih lagi bercuti.. salam ceria selalu.. :) :)

    ReplyDelete
  3. Salam. saya nominate sis, harap sudi balas entry dan jawab soalan-soalannya ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini..alhamdulillah,dah selamat sampai ke rumah.tapi hari ni masih cuti lagi.just duduk rumah je la.

    ReplyDelete
  5. errr....selamat kembali bekerja kak..hahahaha

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top