8
Assalamualaikum


Banyak-banyak wishes birthday yang aku dapat hari ni,satu je yang bisa mengalirkan air mata ni.Ungkapan yang sangat simple tetapi mempunyai maksud yang begitu mendalam..Hanya dia memahami akan isi hati aku..ala....touching tau.

Setiap kali Birthday,dia memang tak pernah lupa untuk ucap,walaupun satu perenggan ayat.Tetapi satu perenggan ayat tulah yang membuatkan hati anak dia ni,luluh..

ha!!! mak kita pun pandai main whatssap jugak..hahaha..yelah..walaupun mak aku tu,ayat dia tunggang terbalik..eja pun tunggang terbalik jugak..Tapi sebagai anak,aku amat faham apa yang nak disampaikan oleh mak aku tu,,


Thanks mak,sebab sentiasa ada di masa  susah dan senang..Selalu sedia meminjakan telinga untuk mendengar segala luahan anak mak yang menjeng( kuat nangis)..hehehe..Meminjamkan bahu bila anak mak sedang bersedih.Meminjamkan duit tatkala anak mak ni kesusahan. hehehe.,...Moga terus diberikan umur yang panjang.Kesihatan yang baik.insya allah ...amin...



Post a Comment

  1. doa dari orang yang tersayang of course touching kan kak

    ReplyDelete
  2. modennya mak akak..pandai main wassap
    hp bday gak..moga pjg umur n murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Aida.. semoga sentiasa sihat & diberkati kehidupan sekeluarga... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. benar kak ..mak sentiasa ada bila kita memerlukan. Anim pun ada penglaman sebegini jadi anim paham sangat apa yang kak aida rasa. Sanah helwah kak ..moga dimurahkan rezeki dan hidup diberkati Allah dunia akhirat. Moga Allah berkati mak kak aida juga ..... :')

    ReplyDelete
  5. doa mak memang menyentuh perasaan sokmo.

    ReplyDelete
  6. Make x pernh lupa hari istimewa anknya kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top