16
Assalamualaikum

Bukan entry nak menunjuk ke apa ni tau..Saja nak share kat blog ni untuk tatapan sendiri..Rentetan kehidupan untuk diri sendiri..hehehe


Masih bercerita pasal Birthday aku..Harap-harap korang taklah mual dan meluat bila aku cerita benda ni ek..
Oklah..tuari aku ada cerita yang my husband buat celebrate birthday terawal  untuk aku kan..Korang boleh baca entry tu kat sini Early Birthday Celebration di Secret Recepi .

Sebelum tu aku ada request kat en.husband nak handbag..Tapi tak taulah pulak dia bersetuju dengan cadangan aku tu..hehehe...Saja belek-belek kat Zalora mana yang berkenan kan..Kalau ikut hati banyak yang berkenan..Kena pilih ikut kemampuan..Sekarang ni bila dah ada anak,keperluan anak tu lebih penting dari keperluan sendiri..

Cakap-cakap dengan my husband tentang niat nak membeli handbag baru tu..Jenuh cakap kat dia nak beli kat zalora je..Murah sikit..My husband cakaplah,better cari kat luar..boleh belek-belek...Tapi aku takut bila dah tengok kat luar tu,terlebih budget pulak kan..adeh..pening-pening..(Niat hati nak kumpul lagi Beg Carlo Rino)

Last-last my husband tanya nak yang mana,dia belikan,but make sure jangan menyesal beli online..erkk!! ngeri ko dengar!!.Kang kalau datang beg tu tak menepati citarasa aku..Mau kena sembelih..adeh...

Lepas beberapa hari dok whatssap/telegram dengan dia tentang beg,akhirnya dah pun buat pilihan untuk memilih..Aku beli kat Zalora je..Zalora bagi diskaun sempena birthday aku,tapi tak guna pun..SAYANGKAN!!!..18% tu..At least dapat jugak kurangkan harga tu kan...adeh!!!

Takpelah..My husband kot yang belikan..hahaha...Aku pilih bag ni..Boleh Klik LINK  ni ea
Aku pilih Brand Playboy Bunny...Isk...Playboy sungguh Bunny tu kan,,hehehe..Cepat je sampai bila beli dengan Zalora ni.Jumaat aku beli,Isnin dah sampai..

Playboy Bunny
Size: 38L x 26H x 16W
Price :Rm119.95

Oklah kan..aku memang suka beg yang besar macam ni..Lagi satu boleh buat sling..Senang sikit nak letak diapers,susu ,baju fiyah dalam tu..Nak dokong dia pun senang sebab boleh Sling..

Selain dari tu aku dapat Voucher Diskaun dan rm25 untuk kawan-kawan yang nak beli..heheheh.


Nak ucap lagi kat My husband,Thanks belikan Handbag untuk saya ye...I tau u baca entry ni..hehehe...

Sengaja pilih warna hitam,sebab boleh kena dengan semua keadaan dan baju..So tak menyesal aku pilih beg ni...Maklumlah..bukan selalu kan beli bag...Sesekali beli biarlah yang puas hati..lepas tu pakai ler sampai lunyai..hahaha...




Thanks baca entry aku!!!








Post a Comment

  1. Seronok dapat hadiah macam ni..berbaloi..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi. Semoga panjang umo murah rezeki selalu. :D

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat ..! Anim tak berapa reti nak memilih beg ni hehe. Puas hati kalau first time membeli dapat apa barang seperti yang diimpikan kan kak hehe. Selamat bergaya dengan beg baru ;)

    ReplyDelete
  4. wahhh! cantik~ cantik~
    kite pon suke sgt henbeg warna hitam :)

    ReplyDelete
  5. seronoknya ^_^ dapat hadiah...

    cantik beg tu kak

    ReplyDelete
  6. Tahniah sis, wah dpt hndbag baru.

    ReplyDelete
  7. hepi besday kak..hadiah pilih sendiri la best ikut citarasa kita..

    ReplyDelete
  8. Tahniah yer... Happy birthday ^-^

    ReplyDelete
  9. lawa lah beg tu! pernah nak beli beg yg lebih kurang design mcm tu kat nile rasanya, tapi sekali lg bukak, dah sold out. huh!

    ReplyDelete
  10. Wahh cantiksss... tahniah Aida.. salam ceria selalu buat Aida sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  11. cantiknyaaa. Happy belated Birthday

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat hadiah..beg pun cantik :)

    ReplyDelete
  13. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top