15
Assalamualaikum



Baru petang ni bersiaran,sedangkan dah start blogwalking dari pagi tadi.Lebih selesa untuk membaca entry-entry dari rakan blogger.

Mood atau modal untuk berbicara di blog amatlah berkurang walaupun banyak penulisan yang dah didraftkan.

Peluang untuk blogwalking hari ni memang terbuka luas.So,rerajinkan diri untuk blogwalking di blog-blog mereka yang update entry hari ni.

Kalau ada mini GA or segmen mungkin ada jugak niat nak join.Tapi hari ni macam malas pulak nak mencari rakan blog yang mengadakan segmen.

Bila dah ketandusan idea ni kan,memang tulis apa pun takkan jadi punya.Walaupun kita dah cuba untuk menulis..Confirm tutup blog balik,

Cara selamat untuk terus aktif dan tidak dilupai oleh rakan blogger adalah..BLOGWALKING...


betul tak,...Sambil menaip ni,sambil mengunyah tempe goreng...Maklum la...sekarng ni,makan adalah satu keperluan utama untuk ummi dan baby dalam perut...hehehe

ok..selesai satu entry hari ni...jom blogwalking.

Post a Comment

  1. Kadang2 bw pun payah klu penyakit malas tu melanda ... hehe

    ReplyDelete
  2. Lya sambil wat nota sambil bw huhu

    ReplyDelete
  3. itulah kan..kalau takde idea blogwalking je la nampaknya..takpun join segmen, giveaway atau kontest

    ReplyDelete
  4. ari ni pun tak de nak menulis sangat, blogwalking pun best gak..

    ReplyDelete
  5. saya pun harini lambat up entry...terkedek2 ni BW...hihi

    ReplyDelete
  6. kalau ketandusan idea saya pun join GA kawan2 je la..cuba nasib..:)

    ReplyDelete
  7. uh da preggy? lamanya tak singgah blog nih. hehehe -blog kerusiburok-

    ReplyDelete
  8. Kdg2 dgn blogwalking boleh jadi inspirasi utk tambahkan idea2 menulis.. :) :)

    ReplyDelete
  9. happy blogwalking. saya ni, bw pun tak, update blog pun tak

    ReplyDelete
  10. hahaa.. sambil makan idea cepat juga datang Ida..

    ReplyDelete
  11. Anda ingin dapatkan senarai terkini hartanah lelong secara percuma, sila klik sini : Klik Sini=> http://zonlelong.com/hop.php?ref=boy

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top