10
Assalamualaikum

Teman Lelaki Upahan

Uisshhh...Minggu ni minggu air mata bila tengok EL dengan Kayra..Haipppp!! apahal EL tu serius sangat..Dah bertukar jadi kyra Lydia yang dulu..Berlagak!! Sombong!!...iskk..Benci mak

Start dari hari isnin tu ari,selepas 3 bulan mereka terpisah,dan terjumpa kembali,EL adalah seorang yang berperwatakkan yang sungguh-sungguh dingin.

Sakit hati pulak bila dengar dia cakap kat  Kyra masa dalam meeting tu kan..


Kalau masa ni aku berada di tempat Kyra,mau dah menangis semahu mahunya dek kerana penangan kata-kata si EL tu kan..

Apalah kesudahan cerita ni..Memang aku tak baca novel ni pun..By the way,aku memang suka watak yang dilakonkan oleh Siti Elizad ni..memang kena dengan cerita ni.begitu juga dengan Ungku Ismail tu,,



Yang penting aku dah tak sabar nak tengok episode hari ni..Minggu ni episode last kan??alahai...


Post a Comment

  1. sedih.. nangis dengan Kyra.. haha

    ReplyDelete
  2. Wah sis lyn erkk drama ni, lya lyn yg jam 6.30 tu ja hihi

    ReplyDelete
  3. Glamer juga drama ni ye, ada kawan sampai sanggup beli novelnya

    ReplyDelete
  4. hari ni last kan? Nurul on off je nengok. kalau sempat sampai umah nengok la.. Hari ni MESTI nak tengokkkk.. :))

    ReplyDelete
  5. Semalam kitew tengok..mengalir air mata ni.time adik el tanya..o akak lah yang upah abang ngah jadi teman lelaki upahan tu kan.Tau tak akak dah musnahkan family kitaorang...sedih sgt nasib baik Zara tak kata macam tu jugak..Tak sabar nak tunggu hari last.El kawin Zara ke Kyra

    ReplyDelete
  6. kejap lagi jam 7 ptg.. jom mengadap tv, episod last..
    el jadi berdendam dgn kyra.. heeee... tapi episod last hari ni mestila hapy ending kan.. kan.. hehe

    ReplyDelete
  7. Tak sempat tengok sampai habis ..tengok sampai diaorg time kat restoran tu je hehe.

    ReplyDelete
  8. Lya x follow crita ni, mlm ni crita baru la tu kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top