3
Assalamualaikum

Dah pun sampai produk dari My beauty Herbs.Tempohari aku ada join Giveaway dari Mialiana.com.Korang boleh lihat 50 blogger yang terpilih untuk mencuba produk ni. di sini

Semalam abg pos laju dah pun menghantar produk ni.Baru hari ni dapat buat entry pasal ni..Tak sabar nak mencubanya..Harap ianya berkesan dengan kulit muka aku ni kan.



Whitening Intensive Booster
Packaging Whitening Intensive Booster


 Nih,aku ceritakan serba sedikit tentang produk ni ye :-

My Beauty Herbs (MBH) Whitening Intensive Booster Skincare
with Marine Plant Stem Cell, Pearl Powder, Glutathione Collagen, Vitamin C & E

Mampu menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan melindungi kulit dari ancaman benda asing hanya dalam satu minggu, ini kerana ia diperkaya dengan Marine Plant Stem Cell, bahan berasal dari tumbuhan laut yang boleh memperbaharui sel-sel kulit mati dan memperbanyakkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit. Tumbuhan yang kaya dengan mineral, nutrisi dan asid amino ini boleh merangsang pembaharuan dan penjanaan kulit serta pemburu radikal bebas. Ia bukan sahaja merawat kulit wajah yang bermasalah tetapi mampu menghapuskan parut, jerawat dan jeragat. Ia juga berfungsi sebagai anti penuaan.

Dengan penggunaan yang optimum, wajah yang gelap akan kembali cerah berseri seawal 3 hari! Set MBH Whitening Intensive Booster Skincare ini, dapat memberikan kesan pencerahan yang super optimum dan menakjubkan! Tiada pengelupasan, merkuri, hydroquinone, paraben dan peluntur. Anda mampu merubah kecantikan , kecerahan dan kehalusan kulit anda kepada yang lebih optimum seperti bayi.






Pakej produk mengandungi :
MBH Whitening Booster Soap
MBH Whitening Booster Day Cream
MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream


MBH Whitening Booster Soap
Diperkaya dengan Marine Plant Stem Cell, Glutathione, Collagen, Pearl Powder, Vitamin C, Vitamin E, Rice Extract dan nutrisi tumbuhan laut yang berkesan mengekalkan keanjalan kulit muka serta membersihkan kulit muka.
  • Membersih, mencerah, menggebu, melembap, melembut dan menegangkan kulit
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Menanggalkan bintik hitam

MBH Whitening Booster Day Cream
  • Melindungi daripada sinaran UV
  • Kulit nampak cerah dan licin
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Melembut dan melicinkan kulit wajah
  • Menganjal dan menghaluskan kulit
  • Menyerikan wajah kusam
  • Wajah lebih sihat dan lebih muda
MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream
  • Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Melembabkan dan menyegarkan wajah
  • Mengurangkan liang roma terbuka dan perbaiki tekstur kulit
  • Menjadikan tona lebih sekata, lembut dan berkilau


Sumber :sini


Post a Comment

  1. Wak sis punya pun dah smpai..lya blm lgi.jauh kn di sabah

    ReplyDelete
  2. Wah dah sampai ye.. Huhuu Cik candy masih dalam proses menunggu lagi ni.. tak sabar nak dapat..
    #singgahfollowsini.

    ReplyDelete
  3. Selamat menggunakanya..and good luck untuk review :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top