Post a Comment

  1. hahaha..macam ni pun orang tak faham..1st time la tu beli barang pos

    ReplyDelete
  2. semalam baru terbaca kat fb.. tergelak seorang2 hehehe

    ReplyDelete
  3. Saya pun tulis isu ni tapi dari sudut pandangan yang berbeza meh la baca
    terkini >> MELAYU TAK RETI ENGLISH ATAU MELAYU TAK RETI MELAYU YANG BODOH

    ReplyDelete
  4. nak marah pun tak sampai hati...hahaha

    ReplyDelete
  5. Da trbaca tdi kat Whasap group hhehe

    ReplyDelete
  6. nak berniaga kena committed tapi kadang-kadang ada malang tak berbau. tapi kalau tiap-tiap hari kena malang tak berbau payah juga.

    ReplyDelete
  7. Hahaa.. sampai ke tua pun tak kan dapat postage dlm bungkusan tu hahaa.. :D

    ReplyDelete
  8. kadang tu telatah customer ni memang ada yang diluar jangkauan, ada yang boleh buat kita sebagai penjual tersenyum dan ada segelintir golongan pulak yang boleh buat kita naik darah. Apa pun, kisah 'free postage' ni memang boleh buat siapa sahaja tersenyum :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top