8
Assalamualaikum

Pagi isnin yang segar..(heheh..segarlah sangat kan) Agak lewat kot up entry dalam keadaan yang kelam kabut ni.terpaksa settlekan dokumen-dokumen penting sebelum halfday hari ni.

Yeay...aku memang suka halfday petang dair halfday pagi..Kalau pepagi nak halfday,better aku cuti terus satu hari.hahaha...Macamlah annual leave tu banyak lagi kan.

Kenapa half day hari ni? Masa Entry minggu lepas Dalam entry Jadual Imunisasi Untuk bayi Berumur 1 tahun, aku ada bagitahu hari ni,Nur awfiyah ada appointment kat klinik.So,hari ni dia kena injection imunisasi untuk umur 1 tahun..Tak dapat nak bayangkan macam mana dia menjerit nanti..adeh...Bertabahlah wahai anak.

Harap dia kuat lah nanti..Dan harapnya takdelah demam lepas kena cucuk nanti..Kerisauan jugak..Biar ummi dia demam,jangan Nur awfiyah..

So,tak boleh nak update panjang-panjang...Kena siapkan kerja dulu sebelum bercuti..heheh..macamlah bercuti lama kan..

Post a Comment

  1. awfiyah kuat kak jangan risau..

    ReplyDelete
  2. Oh... Anak dara nak kena injek ye.
    Ummi jgn bimbang Awfiya kuatlah...

    ReplyDelete
  3. ermm janji dah kuar dari opis kan...

    ReplyDelete
  4. hehehe yahuu dapat lari dari opis awal =P

    ReplyDelete
  5. selalunya baby mmg demam lepas kena injek ... x pe ubat ada .

    ReplyDelete
  6. salam singgah ida. kiss kan kat pipi awiyah sikit

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top