5
Assalamualaikum

Berbelanja kini lebih hebat melalui Online.Bukan setakat mudah dan tidak perlu membazirkan masa yang lama di shopping complex,Diskaun juga diberikan hanya apabila korang berbelanja di iprice.my Your One Stop Shopping Destination.


Hanya dengan satu klik korang boleh mendapatkan barangan dari pelbagai jenama yang korang inginkan tidak kira samada  murah ataupun mahal.

Terokai Pilihan yang meluas  dari iprice dengan tawaran  kod voucher  apabila anda berbelanja di sini.

kupon iprice


Di iprice.my korang jugak boleh mendapatkan pelbagai jenis peralatan seperti dibawah ni :-

  • Electronic
  • Clothing 
  • Shoes
  • bags
  • Wacthes
  • Jewellery
  • Kids & Toys
  • Sports & Outdoors
  • Home Living
  • Beauty & Health
  • More
iprice juga memberikan Kupon code  dengan harga yang istimewa apabila anda berbelanja.



Pelbagai Jenis Stores online memudahkan korang untuk menikmati perbelanjaan secara online antaranya adalah :
store
So,sangat mudahkan hanya dengan satu website sahaja,korang boleh meneroka pelbagai jenis barangan dari pelbagai jenis jenama dan online shop

Untuk memudahkan korang mendapatkan Newsletter dari Iprice ni,Hanya perlu Sign up  di website iprice.my

newsletter

Untuk maklumat lanjut tentang iprice dan kupon yang ditawarkan sila klik Link di berikan

Kedai online: http://iprice.my/shop/


Ok jugakkan bila dah ada satu online shop yang berkolabrasi dengan online shopping yang lain macam lazada,zalora,groupon ni..Hanya bukak satu website iprice ni je dah memadai..Tak payah nak bukak banyak² website untuk cuci mata..

Post a Comment

  1. boleh la singgah iprice ni nanti.
    rehan tengah gian shopping online. hihi.

    ReplyDelete
  2. nak jenguk lah jap..cuci mata

    ReplyDelete
  3. aduyai... makin gelap mata tengok shoping online ni...

    ReplyDelete
  4. Menarik.. saya suka juga shopping online ni..

    ReplyDelete
  5. X blh tgk Sgt nnt semua nak d bli hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top