19
Assalamualaikum


Alhamdulillah...Nuffnang menjelma lagi..Lepas dari hantar ticket hari tu,maka dapatlah sekupang dua BE dalam blog ni..Haishh...ape daa...Nak kena hantar tiket banyak kali baru lah BE tunjuk muka kan.

mcdonalds frozen fanta


Oklah..BE/CPUV yang melekat di blog ni adalah dari Mcdonalds iaitu Mcdonalds Frozen fanta..Macam best je kan..



Kalau korang masuk kat website Malaysiafreebies.com ni,Mcdonalds akan berikan kupon untuk korang dapat Frozen fanta ni secara percuma.

McDonalds Malaysia Restaurants offers 1,000,000 cups FREE Frozen Coca-cola/Fanta Frozen Giveaway with flash your Mobile Voucher on April 2015 storewide.
Promotion period 1-30 April 2015
Time : 11am-4am
Venue : All mcdonalds restaurants in Malaysia

Untuk Melihat Terma & Syarat korang boleh klik  >> McDonalds 

Kalau korang nak kupon boleh klik sini >> Download free Voucher Here
Segala maklumat korang boleh pergi terus ke website McDonalds..



Post a Comment

  1. huwa.. da setahun pantang ais...
    sedap pulak bile tgk nih..huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer... Zumal pun terima gak BE nie ^^

    ReplyDelete
  3. sy tak perah pernah pulak hantar ticket.pesen malas hehe tp ada jugak la be dok melekat.sikit2 lama2 jadi bukit hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. rezeki yg dtg tanpa disangka-sangka.

    ReplyDelete
  5. saya, banyak BE melekat tapi sen2 je yang masuk. Tak pe lah kira sikit2 lama2 jadi bukit. :)

    ReplyDelete
  6. Salam. Hee untungla dapat froZen coke free. leh amek kat mcd masai ke mak ;p

    ReplyDelete
  7. dah lama tak makan kat mcd ni. hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah banyak BE yang ada..

    ReplyDelete
  9. yui byk be tp semua sen2 je.. xpela. pelan2 kan kak..hihiih

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...cpuv nuff lagi..moga beranak pinak
    lately slalu tgk ads nuff tayang yg kaler biru tu-iklan tido..x berapa sgt aktif iklan skrg ni..cpuv mmg ada cuma jarang keluar

    ReplyDelete
  11. Tahniah Ida.. murah rezeki tu :))

    ReplyDelete
  12. tahniah ! semoga lagi murah rezeki

    ReplyDelete
  13. Tahniah sis! Rezeki jangan ditolak! Semoga dilimpahkan lagi rezeki buat sis.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki... tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  15. Salam singgah jumaat sis....wahh...tahniah sis....

    ReplyDelete
  16. Moga brtmbh murah rezki sis..

    ReplyDelete
  17. Moga bertambah lagi.. Follow blog ini....

    ReplyDelete
  18. murah rezeki tu.. alhamdulillah..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top