14
Assalamualaikum

Petang baru bersiaran.Bukan busy atau ape pun.Entahlah..mood ke laut..Oooppsss..Bukan masa nak merayu simpati..Bukan masa nak cerita hal personal dalam blog ni..Ceriakan diri sikit petang-petang ni walaupun sedikit sendu menyelimut..perghh...puitis betul ayat kan.

Oklah..Petang ni,bila dah takde benda aku nak cerita..Actually ada,cuma takde hati nak menulis..hehehe...
Nak cerita pasal BE/CPUV baru yang terbit di dalam blog #Kisahsidairydotcom ni.

Sekali masuk sampai 3..Tapi tak taulah berapa sen yang melekat..hahah..tetap nak update jugak kan.Terima kasih ler kat Nuffnang..Harap banyak la sikit dapat..hahah..boleh kumpul duit nak raya ni..

BE/CPUV datangnya dari Fridays.com yang mempromosikan Meal For two dengan harga yang menarik. 


So,kalau korang ada masa and nak jimatkan duit korang,dah boleh pergi  ke website friday TGI ni


http://www.fridays.com.my/




Post a Comment

  1. Akak pun dapat..tahniah kak....memang semenjak dua menjak nie....mood asyik kelaut ke...kedarat tak nak pula

    ReplyDelete
  2. rezeki lagi.. nanti boleh banje itew ehehe..

    ReplyDelete
  3. Wah..x tau la akak dpt ke x...macam x nampak je...hihi..iklan banyak bersilih ganti time semua tido....mmg x nampak la...

    ReplyDelete
  4. Anim dh lama tak cek cpuv kak hehe...tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, semoga rezeki semakin bertambah kakakku sayang...

    ReplyDelete
  6. yey ada lagi..alhamdulillah. rezeki kak
    since 2-3 minggu kebelakangan ni yumida perasan iklan nuff asyik tdo, agak kurang aktif ia bergentayangan
    moga pihak advertiser kerap siarkan iklan mereka, blh la bg peluang utk kita jana keuntungan dgn cpuv

    ReplyDelete
  7. simpan buat belanja lepas raya pun ok..biasa la lepas raya kan kering sikit..hehehhe

    ReplyDelete
  8. tahniah2. dapat jugak cpuv yang ini. hehe.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top