14
Assalamualaikum

Pepagi lagi ummi dah bangunkan dia.Semangatkan Ummi nak wish Birthday awfiyah pepagi ni..Kenalah umpan bagi susu sebotol.hehe

Alhamdulillah..Genaplah anakanda kami hari ni setahun..Rasa sekejap je masa berlalu..Dan hari ni anakanda kami dah setahun...Sekarang ni dah gigih meniti tepi katil dan juga kerusi sofa tu..Memang ada hati nak berjalan dah..Masuk Walker???? Memang dah taknak pun dia..



Alhamdulillah..Ummi selalu doakan anak ummi menjadi anak yang solehah,berjaya dalam hidup.Tak sabar nak tunggu rambut dia panjang lagi macam ni..uhuk..macam nyesal potong rambut dia,tapi apa kan daya,tak nak anak ummi ni kena ruam.







Post a Comment

  1. Happy bday Fiyah! Moga membesar menjadi anak yang selalu membahagiakan orangtua.. berjaya dunia dan akhirat.. in shaa Allah.. Aamiin.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..kejap je masa berlalu... Selamat hari lahit afwiyah...

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Awfiyah... Dah setahun yer ^-^

    ReplyDelete
  4. hepi besday...comey...geram pipi tu

    ReplyDelete
  5. Slmt ulg thn awfiyah..mmbsr jdi Ank yg solehah

    ReplyDelete
  6. Happy birthday awfiyah....semoga membesar menjadi anak yg sihat dan bijak....

    ReplyDelete
  7. Happy birthday sayang..
    Bilalah auntie dpt jumpa ni. Dari baby sampai dah setahun dah...
    Tahu-tahu sampai dah dpt adik agaknya:)

    ReplyDelete
  8. hepy besday awfiyah..dah besar dah anak dara sorang nih..tunggu adik kuar dari perot ummi baru ada geng..

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun kelahiran yg pertama awfiyah.. =)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. happy birthday Awfiyah. Semoga ceria selalu sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday darling =)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top