15
Assalamualaikum



ruang iklan untuk disewa












Hai semua...Ruang Iklan untuk disewa di blog ini dengan harga yang berpatutan.. Sempena dengan bulan kelahiran Nur awfiyah yang pertama, blog ini akan memberikan harga sewaan yang istimewa untuk korang yang berminat.


Sesiapa yang berminat untuk mempromosikan Shopping online/blog atau servis mereka bolehlah emelkan kepada saya di alamat emel :sitirohaida81@gmail.com

Promosi akan tamat sehingga 30 April 2015.

Post a Comment

  1. Bagus KD..... banyak improvement ..... dengan iklan bisness lagi, moga berjaya ye.

    ReplyDelete
  2. Semakin rancak semain menjada income..
    Kakak ni tak ada apa nak diiklankan..

    ReplyDelete
  3. Blh tmbh tabungn sampingn tu sis

    ReplyDelete
  4. Wow cik akak nak buka ruang iklan juga..tahniah kak

    ReplyDelete
  5. Bagus ni.. All the best Aida.. :)

    ReplyDelete
  6. sambil tulis blog sambil jana pendapatan sampingan..:)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sabtu sis...wahh....tahniah sis...semoga berjaya....

    ReplyDelete
  8. as'salam...
    wahhh berapa hrga istimewa tu..heee
    ade free x.. =p gurau je

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah ramai blogger yang sudah mampu menjana pendapatan melalui blog kan kak .. semoga terus sukses blog akak :)

    ReplyDelete
  10. Ada promosi ruang iklan yer... Menarik nie, moga dapat banyak iklan yer ^^

    ReplyDelete
  11. wah.. sudah mula melangkah setapak kehadapat dalam berblog.. all the best..

    ReplyDelete
  12. Wah..Best ni.. nanti akk email Sya detail.. mana tau kot berkenan..ada Benda juga nak iklankan ni..
    syahidatul8[at]gmail[dot]com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top