8
Assalamualaikum

Hemm...Teringat pulak pagi ni ada training ISO..Isk...dah ler malesss sangat nak attend Training ni.Tapi nak buat macam mana kan...Terpaksa  lah jugak..janji dapat Sijil..

Walaupun Training ni habis petang,tapi aku mintak kelonggaran untuk balik awal..Yelah..hari ni kan separuh hari..So tak boleh nak attend sampai petang la..Kesian si Awfiyah tu pulak.Lagipun hari ni My husband and MIL yang jaga..Risau pulak dia merengek nanti..Satu hal pulak aku kena balik.

Lagipun Awfiyah dengan MIL kureng sikit..Tak taulah kenapa..Off record jelah..hahahaha....Jadi,kalau ada my husband ok lagi lah..Hari ni Babysitter aka My SIL memang tak jaga..

Apa itu ISO?? emmmm....better korang google jelah ye...siapa yang bekerja tu taulah kan pasal ISO..so tak perlu aku nak explain pasal tu ye..

hehehe..dasar pemalas kan..!!!ooopsss..bukan pemalas,cuma tak berkesempatan nak berceloteh panjang kat sini.Training start pukul 9 pagi ni..Uhukk..time aku tido tu..hehehe...

Harap ada tenaga untuk menghadap training tu ek..Mau taknya,sejak preggy ni,ada  time² yang begitu buat aku mengantuk!!!

oklah...see u ols nanti..rasa nya tak dapat nak blogwalking..Esok pun sama juga..Nak spend time dengan anakanda tercinta..So,dilarng sentuh gadget..update status je takpelah..ok or not...hehehe



Post a Comment

  1. Wow kalau dah guna sistem iso nie..semua perlukan tanggungjawab semua pihak kan kak....hihi

    ReplyDelete
  2. Selamat training kak..mesti tak sabar nak balik ni

    ReplyDelete
  3. Dulu sblm keja gomen mmg nie la keja farah.. Kena buat paperwork psl iso.. Pening ooo...hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahu2 gtu je la bab ISO ni...

    ReplyDelete
  5. iso ni yg ada kaitan dengan sirim tu eh..?

    ReplyDelete
  6. Saya ada juga pengalaman beberapa kali ke kursus iso ni.. all the best Aida.. :)

    ReplyDelete
  7. EH KONPIUS JAPP.
    sis kje or x sbnrnye..hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top