8
Assalamualaikum

Happy Birthday untuk Anakanda tercinta...Happy Turns 1 sayang..Dalam tak sihat beberapa hari tu,sempatlah jugak buat sambutan kecil-kecilan antara family aku ni.Memang takde niat pun nak buat masa cuti panjang tu ari,Tapi bila dah ramai adik beradik yang balik.My husband pun nak belikan kek untuk anakandanya tu,Maka terhasil lah jamuan hari jadi kecil-kecilan.Memang takde jemput sape-sape pun.Just adik beradik aku je yang balik.Tu pun ada jugak yang tak balik.Yang balik rumah mertua pun ada..

So mana yang ada jelah yang menjadi tetamunya..Itu pun dah riuh rendah rumah.Pepagi sabtu tu,dah pergi carikan kek untuk anakanda nur awfiyah.Memang tak sempatlah kan nak menempah bagai.Beli yang sedia ada.Kebetulan pulak makcik dia,sponsor untuk duit kek..So terpilihlah kek dari Secret Recipe.Ingat nak beli je dekat SDS tu,sedap jugak sebab setiap kali beli kek,aku ngan family memang suka beli kat situ.

Makcik dia pilih Frutilicious kek dari Secret Recipe.Nak beli Choclate Indulgance takut budak² muak pulak..Kalau ikut mak budak ni,suka je.Dengan hidangan yang super simple untuk anak-anak pun dah mencukupi.Hanya buat Mee sup je dah memadai..Sebab itu yang paling simple dibuat dan paling digemari anak-anak buah.Oklah kan.

Masa ni,Nur awfiyah dah baik demam sikit.Cuma tinggal kesan chicken pox sikit-sikit je.Dah timbul hitam-hitam tu kira dah ok lah kan.

Dia dah mula geram dengan kek yang ada depan mata.Masa ni selera makannya pun da terbuka berbanding dari hari sebelumnya..Tu yang buat jamuan tu.

Banyak lagi gambar yang aku tak masukkan dalam ni..Ini pun dah cukup kot..Nama pun jamuan yang simple kan.
Tengok anak buah aku tu pun dah meriah lagaknya.Alhamdulillah..Tertunai sudah impian ayahandanya nak buat jamuan ni..Insya allah..tahun depan.Dah pandai berjalan dan tiup lilin,boleh la ummi ngan babah buat jamuan besaran sikit...




Post a Comment

  1. selamat hari lahir awfiyah..moga sentiasa dalam peliharaan allah swt

    ReplyDelete
  2. sanah helwah awfi...moga jadi anak yang comel, gebu dan sihat sentiasa! hehe.

    ReplyDelete
  3. hepi belated besday awfiyah..moga menjadi anak yang solehah dan kakak yang penyayang..

    ReplyDelete
  4. Wahh.. happy birthday Awfiyah.. semoga sentiasa sihat dan ceria selalu.. :) :)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Fiyah..semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah..aminnn

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday awfiyah...semakin tembam dia..

    ReplyDelete
  7. Aunty lewat wish la x pela kan..moga awfiyah jdi ank yg solehah buat ibuayah

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top