8
Assalamualaikum

Isk...Memang tak tahu nak ucapkan terima kasih kat sape bila terima hadiah ni..Aku pun tak ingat mana giveway atau segmen yang aku menang.

Masa dapat Hadiah ni pun,my laki tu lah,dah bukak,Lepas tu aku pun tak tengok plastik poslaju yang dia bagi..Kot la ada note dalam tu ke hapa..adeh...Serious tak tau ni..Tapi masa dlu,ada jugak blogger yang mintak alamat untuk poskan Hadiah.Aku jadi Top komentar kat blog dia.


Ada 3 Barang yang aku dapat dalam tu..Alhamdulillah..

By the way,thanks kerana sudi bagi hadiah ni..Peel Off mask tu aku dah pakai.memang best..Yang dalam kotak kecik tu,aku letak kat opis...hehehe.Dan wallet tu,nanti aku nak gantikan bila wallet aku dah jahanam..Macam sayang pulak nak guna...ehehehe...comel ko!!




Post a Comment

  1. murah rezeki.. comel sangat wallet nya.. atoto :D

    ReplyDelete
  2. selamat iya mba sudah dapet hadiah hehehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  4. hehe.. shad hepi akak hepi.. egg white tu kalau nak lagi best, letak kejap dalam peti ais sebelum guna.. sejukkkk... hehe..
    ps: sori lambat poskan gift. hehe.. mmg rushing time g pos office drop gift ni, smpai tak sempat selitkan card ucapan tahniah dn terima kasih.. terima kasih kerana support dan drop komen di blog shad.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top