8
Assalamualaikum

Alolo...Tetiba mood kecewa sebab abang sado idaman hati Si Fahrin Ahmad dah pun bernikah hari ni dengan Elena Eleas.Adeh...

Mesti ramai wanita kat luar sana yang dok frust menonggeng sebab abam sado ni dah kawen kan.Mana taknya,Ramai kot dok usha dia,tetiba dia buat kenyataan akan berkahwin hari ni..Uishh..takde ribut,takde ape,tetiba nak kawen..Pandai kot dok sorok pasal hubungan dia dengan wanita pilihan tu,

Tapi alhamdulillah..Dah sampai seru,maka kawen la dia..Sebagai peminat Fahrin Ahmad ni,aku doakan moga perkahwinan yang dibina,akan berkekakalan,bahagia hingga ke Jannah..

fahrin ahmad kahwin
Inilah Wanita yang menjadi pilihan hati  Fahrin Ahmad.Cantik..Tapi biarlah cantik luaran dan dalaman kan..
Aku ambil gambar ni dari page rotikaya.com

Manis jugakkan orangnya..

Jadi lepas ni,Dah tak boleh nak kacau Fahrin Ahmad lagi la..huhu...Da tak boleh nak verangan lagi pasal Fahrin..hahaha..sebab dah ada isteri kat sebelah dia kan..

fahrin ahmad
Wajah gembira abam Fahrin Ahmad kita ni terserlah di hari bahagia Beliau..Yelah gambar ni pun sebelum dia jadi suami orang kan..Mestilah Excited...

Kalau korang nak tengok lagi sekitar gambar pernikahan Fahrin Ahmad boleh la terjah blog ni




Post a Comment

  1. dia kahwin tak kecoh mane pun kan. sederhana. hehe.

    ReplyDelete
  2. pandai dia simpan rahsia...tup2 dh nak menikah.

    ReplyDelete
  3. pandai coverina kann..hihi

    ReplyDelete
  4. semoga dia dan pasangannya bahgia sampai akhir hayat. aamiin.

    ReplyDelete
  5. Tahnuah Fahrin.....miga kekal bahagia hingga ke jannah. Biarlah dia kawen Scha pun dah ada anak hihi...

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat Fahrin dan pasangan.. semoga berbahagia di dunia dan akhirat... aamiin.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..tahniah untuk mereka

    ReplyDelete
  8. Tahniah kat fahrin akhirnya smpai juga jodohnya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top