Post a Comment

  1. Kalau ikut semua tu tak ada yg tak nak dikomen. Manusia biasalah Eda semuanya mesti akan diperkatakan juga.. Betapa kita tak sempurna..
    Sebaiknya bersyukurlah apa yg ada..

    ReplyDelete
  2. biasalertu. akak anak dua2 girl memang ada gak duk kata tak nak boy ker.. akak jawab nanti dapat menantu lelaki sudahler...

    ReplyDelete
  3. tulah kan,.manusia tak pernah puas..ada je tak kena di mata mereka..ramai ke sikit tu rezeki..syukurlah

    ReplyDelete
  4. Manusia tak pernah puas... huhu..habis satu, satu di komennya...sabor je lah

    ReplyDelete
  5. berapa pun yang ada semua rezeki dari Allah :)

    ReplyDelete
  6. biasalah manusia tak pernah sunyi dengan soalan kan..apapun semua tu rezeki dari Allah

    ReplyDelete
  7. lumrah kehidupan bermasyarakat..

    ReplyDelete
  8. 1 ke 2 ke 3 ke 4 ke..tu sume rezeki dari allah swt :)

    ReplyDelete
  9. suka sangat orang pertikaikan rezeki orang lain. dah dapat itu, diorang mengata gini pulak. ada2 je tak kena bagi pandangan mata orang lain

    ReplyDelete
  10. gituh plak komenya kan rezeki la semua tuh

    ReplyDelete
  11. anak yumida bakal keluar julai nanti. aaa excited. moga ada rezeki lg utk pregnant anak seterusnya. teruja nak ada anak sendiri

    ReplyDelete
  12. tak ada anak lagi. tapi harap dpat ramai :)

    ReplyDelete
  13. anakkan rezeki drp Allah. tidak kisah berapa ramai lelaki ke perempuan. hehe

    ReplyDelete
  14. one girl one man is perfect eh..ishh....x leh pakai ni

    ReplyDelete
  15. Lya x Kisah sebrapa ramai..smua tu rezki ..mudahan murah rezki Ank buat Lya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top