10
Assalamualaikum


Dah lama rasanya tak melihat siapa yang telah menjejakkan kaki ke blog ni.Memang di akhir-akhir ini amat kurang rakan blogger yang datang menjengah ke blog ni.Kadar pageviews semakin menurun.

Tapi aku tak salahkan diorang kan..Hak diorang untuk datang dan pergi.Tiada batasan.Mungkin kerana aku kurang menjejakkan kaki seperti dulu.Berblogwalking dan menjoinkan diri dalam segmen.Itu aku akui,sejak kehadiran Nur awfiyah lagi.Masa sangat terbatas,tapi demi kasih sayang seorang ibu,aku pasrah je..Takpe..Mungkin aku boleh perbaikinya sekarang dan akan datang.

Tak perlu nak rushing sangat kan..hehehe...Kalau dlu setiap masa yang ada aku akan berpeluang untuk blogwalking,khususnya waktu malam.Sekarang dah jarang nak dapat berbuat demikian.

By the way,aku amat berterima kasih kepada mereka yang masih sudi menjengahkan diri ke blog ni.Samada sekali lalu atau ada yang terjah memberi komen..




Terima kasih buat


Ada masa jom kita terjah mereka...Thanks jugak kat uols yang membaca entry ni..

Post a Comment

  1. Masih banyak dari Zumal tu...

    ReplyDelete
  2. kira banyak la tu kak. saya lg hampeh. haha

    ReplyDelete
  3. kita pun takde sebanyak tu kak yang datang..

    ReplyDelete
  4. Byk.jugak tetamu blog awak

    ReplyDelete
  5. fyna pun x berapa aktif sgt dgn blog skrg nih. uv ngn pv pun menurun jgk.

    ReplyDelete
  6. ramai juga tu yang singgah. hehehehhee.. saya pnya pun pernah jatuh juga bila terlalu sibuk dengan hal study. tapi xpela, nk wat macam mana

    ReplyDelete
  7. Wahh.. gambar saya takde huhu..

    ReplyDelete
  8. Gmbr Lya msti x da hihi...apa pun Lya tetap singgah cne baca blog sis.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top