6
Assalamualaikum

Semua rasa dah taukan product baru dari Colgate ni..Wah..nampak kemewahan pada produk baru ni..Mana taknya,ia dibaluti dan di pek dengan Emas!!! Apa!! Emas!!!.. uishhh...confirm mahal kan...

Colgate 360 Charcoal Gold ni berfungsi membersihkan dalam mulut secara menyeluruh..So bila sisa makanan terlekat kat celah gigi,korang dah tak perlu nak risau lagi.Kerana Berus gigi ini dicipta khas untuk membersihkan di lorong dan tempat sempit gigi korang.Bukan sahaja gigi,tetapi di bahagian dalam mulut.Tak kiralah pipi dalam ke,lelangit ke,lidah ke..semuanya dibersihkan dengan mudah.Ini kerana berus Colgate ini mempunyai bulu berus  17 kali lebih nipis setiap helainnnya.


colgate 360 charcoal gold

Colgate 360 charcoal gold

Aku memang dah survey tuari,cuma belum sempat nak beli.Nak rembt masa tu tapi sayang berus gigi masih baru aku beli..So rasa tertarik pulak nak mencari Berus gigi ni.Berus gigi ni kalau tak salah aku cuma rm14.90.

Oh ya!!...sebelum aku terlupa..Sesiapa yang membeli Colgate 360 Charcoal Gold ni,berpeluang untuk memenangi The real gold bar bernilai sehingga RM1800 mingguan dengan Game Charcoal gold ni.Mudah je,Jadi pemain terpantas untuk memiliki hadiah tersebut

Colgate 360 charcoal gold


Jika korang membeli 1 unit berus gigi ni,dan menjawab dua soalan mudah hanya di webiste ni

Korang juga akan berpeluang untuk memenangi sehingga 360 grm gold bar.Perlu disertakan resit pembelian ok... #OhMyGold !!!

Maklumat lanjut ,korang boleh klik website kat atas ni..Aku pun kena ambil peluang ni kan..bukan susah pun..hehehe...

Sebelum terlambat,baik cepat-cepat beli Berus gigi Colgate 360 charcoal gold


By the way,Thanks Nuffnang coz beri lagi CPUV Colgate 360 charcoal gold




 Thanks sudi baca entry : http://www.kisahsidairy.com/2015/05/nuffnang-colgate-360-charcoal-gold.html



Post a Comment

  1. wah gold berus giginya takut kene curi nanti hehehehe

    ReplyDelete
  2. Da tgk aritu bulunya jenis soft...mmg laa x guna ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dapat lagi..tahniah kak

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  5. Best nyer dpt gold :-)
    Kena beli ni!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top