Nuffnang:Cpuv Maxis One Plan

Wednesday, May 27, 2015

Assalamualaikum


"More Reason to enjoy MaxisOne Plan"

Share the best things in life with loved ones.
Now you can share all the great benefits of MaxisONE plan. Share your unlimited talk, unlimited text, plus any amount of data with anyone.

maxisone plan


CPUV kali ni datangnya dari Maxis One Plan..Sedang hot iklan ni kat tv..Mudahkan..Beli satu plan data untuk kegunaan satu family...Lebih jimat..




Maklumat Lanjut korang boleh terus ke laman web maxis disini









You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. meriah lah blog dengan campaign

    ReplyDelete
  2. Maxis dah kaya Eda..
    Nuffnang bagi syer kat sini..

    ReplyDelete
  3. tahniah sis.. cpuv ada tp ciput2 je..tkpe rezeki juga kan =)

    ReplyDelete
  4. tahniah. saya pun dapat CPUV walaupun income masih sen Alhamdulillah tetap rezeki.

    ReplyDelete
  5. wah..saya tak dapat pun...:)
    tahniah..

    ReplyDelete
  6. tahniah .. Fatin dapat sikit-sikit, tapi alhamdulillah la :) iklan maxis ni tengah hot kt tv skrg, kelakar tgk ayahnya kt dlm iklan tu :D

    ReplyDelete
  7. wah beznye kak..tahniah..moga menjana income lumayan
    so far x pernah lg pakai maxis sbb kat sini coverage maxis kurang
    celcom je yg kuat

    ReplyDelete
  8. Wahh rezeki.. tahniah. Semoga sentiasa murah rezeki Aida.. :)

    ReplyDelete
  9. congrats...
    wah entry tak yah klik READ MORE.. yeah k lily suke senang nak baca lah

    ReplyDelete
  10. Syukurlah rezeki.. tahniah!!.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"