8
Assalamualaikum

Saja nak share dengan korang tentang CPUV terbaru yang menari-nari dekat blog aku ni..

Memang sekarang ni,rajinlah jugak CPUV Nuffnang Panadol-Superhero parents  ni dok terjah blog.Walaupun tak banyak mana pun dapat,at least bertambah jugaklah amauntnya.Thanks kat #Nuffnang..Bagilah banyak sikit kan..hehehe

Bila sebut pasal panadol ni,sape je yang tak amik kan.Kalau dah sakit kepala teruk sangat,panadol ni lah penyelamatnya.Bila dah sakit kepala ni kan,buat ape pun tak tenang.Rasa nak baring dan rehatkan badan,sampailah sakit kepala ni pulih balik.

Tapi aku bila sakit kepala,lepas makan panadol,mesti nak kena tidur kejap.Kalau tak rasa tak berkesan panadol tu..Rehatkan badan dan minda la katakan.

Tapi pengambilan panadol ni,tak boleh la kerap sangat..Bahaya jugak kan..Kira seadanyalah kalau nak amik pun.

Harapnya CPUV kali ni tinggilah sikit amountnya tu kan..Boleh la cashout hujung bulan ni..Buat duit raya..hehehe

Post a Comment

  1. Banyak tu sekali dapat..tahniah kak

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  3. wah beznye kak
    alhamdulillah..moga akak dimurahkan rezeki
    moga cpuv beranak pinak dgn byknya

    ReplyDelete
  4. Sronoknya dpt iklln lgi, tahniah

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top