9
Assalamualaikum

Since,aku takde idea nak buat entry pepagi ni,aku just share ngan korang CPUV terbaru yang menari-nari dekat blog aku ni.


Ada cerita tetapi takde idea nak mengarang..tu memang biasa sangat bagi seorang blogger.macam aku ni..tapi tak taulah sesetengah blogger yang lain kan.Tapi tetap jugak nak update walaupun idea tu tak datang.Selalunya aku rajin nak menerjah rakan-rakan blogger untuk mencari idea menulis...heheheh

Oklah..Back to story hari ni..Aku dapat CPUV/BE dari Zurich Inusrance.Untuk Mengetahui lebih lanjut tentang zurich Insurance ni,korang boleh lawati website  http://www.zurich.com.my .


zurich insurance



Harap bertambah cpuv untuk bulan ni..boleh la nanti beli baju raya..hehehe

Post a Comment

  1. mcm mana ye nak dpt kan cpuv ni.. saya last dapat masa 30 jan yg lepas.. hurm

    ReplyDelete
  2. untung akk.. kita ciput je cpuv.. hihi

    ReplyDelete
  3. Bulan ni belum dapat satu pun cpuv..slow je earning ..tak naik2 lagi..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Aida.. alhamdulillah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak..moga makin bertambah

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top