9

Assalamualaikum

Cerita ni dari pagi tadi.Start dari hidupkan enjin kereta nak ke tempat kerja lagi,otak ni dah ligat nak cari sarapan apa.Tetiba teringat kat cekodok pisang yang pernah aku beli dekat aatu kedai ni dulu..

Tapi malangnya yang dicari takde dah kat kedai tu.Siap tanya kat akak kedai tu.Dia kata dah lama tak buat.Pasrah jelah kan nampaknya.Mybe takde rezeki baby nak makan.

Sampai ke petang pun still ingat lagi kat Cekodok pisang.Tetiba teringat mak ada bagi pisang emas masa balik minggu lepas.

taraaaa....ada sikit lagi tu..Memang cukup sangatkn nak buat


Maka dengan gigih dan tak sampailah berjam jam kat dapur tu,akhirnya siap apa yang diinginkan..


Dah pun selamat masuk dalam perut..Kena pulak dengan teh O panas kan..Memanglah ummmphhh..
itu saja untuk minum petang hari ni.mood ibu mengandung ni memang tak boleh nak di jangka kerajinannya..hehe

Post a Comment

  1. pisang emas pun blh wat cekodok kalau dah teringin kan...

    ReplyDelete
  2. ishh, terliur. esok nak buat jugak la. hikhik

    ReplyDelete
  3. tula kak, kadang-kadang saya kalo dah teringin, buat sendiri sebab cari-cari tak jumpa apa yang diinginkan

    ReplyDelete
  4. sedapnya nak2 klau ada org tlg buatkan hikhik

    ReplyDelete
  5. Kalau tekak teringin, mmg sangguplah cari kat mana pun. Ni kira rajinlah ni, sebab sanggup buat sendiri...

    ReplyDelete
  6. Fuhh ni mmg sedap ni.. feveret!!

    ReplyDelete
  7. kombinasi menu yang umphh tu..memang sedap!

    ReplyDelete
  8. Bila keinginan dah trcapai baru lega kan sis hihi

    ReplyDelete
  9. terliur pulak. makan panas-panas sedap ni

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top