14
Assalamualaikum

Cerita masih baru lagi..Fresh form oven walaupun dah terlambat satu hari..hahah..oklah kan.Saja nak buka cerita pasal perjumpaan dengan Blogger Kakcik Seroja.

Actually,aku panggil bonda.Mengenali Bonda bukanlah di alam blog.Mengenali beliau hampir 10 tahun di alam maya.Dari alam maya membawa kepada pertemuan.Dan alhamdulillah...ikatan yang dibina di dalam alam maya memakan masa yang begitu lama dan sehinggalah seterusnya hendaknya.

Mengenali Bonda aka blogger Kakcik seroja di satu forum,sehinggalah aku tau bonda ni salah seorang blogger jugak.

Pertemuan pada rabu lepas tanpa dirancang.Kebetulan bonda datang ke Pasir gudang kerana mengikuti suami dan anaknya yang ada kerja disini.Bila dah tau kedatangan bonda ni,aku pun usha-usha lah nak berjumpa dengan beliau.Memang dah lama tak berjumpa dengan Bonda.Rasa last jumpa bonda pun masa aku bujang lagi..hek..hek..

Bersama dengan seorang lagi rakan yang dah ku anggap kakak,pertemuan kami di Chamek Pusat bandar petang itu berhasil.Alhamdulillah..walau pun tak begitu lama masa yang dihabiskan bersama.bersyukur kerana dipertemukan lagi.

Abaikan muka yang begitu nampak tembam...uishhh...ingatkan kurus..hahahah

Pemberian bonda pada pertemuan kami..Takde apa yang aku bagi kat bonda sebagai kenang-kenangan,,

Harap ada lagi waktu dan peluang untuk berjumpa dengan Bonda dan blogger-blogger lain...

Short entry di pagi ni...




Post a Comment

  1. untungla.. siap dpt souvenir lg tu.. >_<

    ReplyDelete
  2. Dah jumpa jugak masa SBBY14 dulu. Tapi tak sempat bergambar.

    ReplyDelete
  3. Pertemuaan dgn para blogger nice.. Keep It up..


    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Mencari 5 Rakan Baru Setiap Hari - Teknik Networking

    Jom join Segmen Terbaru Saya ini

    Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik

    ReplyDelete
  4. bagus, pertemuan sesama bloggers.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, akhirnya dapat juga kita bertemu lagi... :)

    ReplyDelete
  6. Bestnye dpt jumpa siap dpt bonus lg....;-)

    ReplyDelete
  7. Bila pulak kita dpt jumpa nie.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Dr alam maya ke alam nyata..

    ReplyDelete
  9. best!
    dari alam maya ke alam nyata :)
    alhamdulillah.
    aida x byk jumpa blogger.
    beberapa saje :)

    ReplyDelete
  10. Lya pun da lma x jumpa rakan2 blogger ni

    ReplyDelete
  11. syoknya dapat jmpa blogger lain! teringin sangat. :D

    ReplyDelete
  12. Seronok dapat bersua muka dengan blogger lain kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top